فرماندار شهرستان بهمئی مطرح کرد؛
صنایع دستی در شهرستان بهمئی یک ظرفیت بالقوه در ایجاد اشتغال و درآمدزایی+تصاویر

فرماندار شهرستان بهمئی همایش باستان شناسی، آسیب شناسی و پتانسیل های گردشگری شهرستان بهمئی گفت:صنایع دستی در شهرستان بهمئی یک ظرفیت بالقوه در ایجاد اشتغال و درآمدزایی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس فرماندار شهرستان بهمئی در همایش باستان شناسی، آسیب شناسی و پتانسیل های گردشگری این شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، گفت : شهرستان بهمئی از نظر جاذبه گردشگری داری ظرفیت های عظیم است و امیدوار هستیم با دقت نظر از این ظرفیت های موجود در شهرستان بهترین استفاده را ببریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,علی محمدی ادامه گفت:تنگ ماغر شهرستان بهمئی در روز۱۳فروردین رتبه سوم ازنظرآمار گردشگری درسطح کشور داشته است و باید از این ظرفیت خدادادی و اقدامات مسئولین شهرستانی استفاده کنیم تا این منطقه مبدل به یک مکان گردشگری بسیار زیبا و با امکانات مناسب شود.
,محمدی اظهار کرد: آثار تاریخی بسیار زیادی در شهرستان بهمئی با جاذبه های زیبا وموقیعت حساس وجود دارد ،حساس از این جهت که این شهرستان تنها شهر همجوار با استان خورستان و در قلب آن با آب هوایی مناسب تر است و می توان با مدیریت مناسب گردشگران زیادی را به این منطقه جذب کرد.
,
وی ادامه خاطرنشان کرد: دو امام زاده در بخش سرآسیاب یوسفی وجود دارد که موقعیت این دوامام زاده بسیار مناسب برای جذب گردشگر است و باید با ایجاد زیرساخت ها و امکانات رفاهی شرایط مناسبی را ایجاد کرد.
,محمدی افزود: تالاب برم الوان بلاشک یکی از زیباترین مناطق گردشگری در سطح کشور است و نیاز به هزینه زیاد ندارد بلکه نیاز به سلیقه بسیار خوب برای جذب گردشگر دارد.
,فرماندار شهرستان بهمئی ادامه گفت: در تنگ سروک می توان با ایجاد یک راه ارتباطی مناسب شاهد گام موثری در جذب بیشتر گردشگر از سراسر ایران به این منطقه باشیم چرا که اینمنطقه با فضای مناسب و درختان انبوه هوایی بسیار دل انگیز و محیطی بکر به کردشگران ارائه می دهد.
,در ادامه حجت الاسلام افروغی امام جمعه شهرستان بهمئی گفت :موسیقی پیوند انکار ناپذیر یک فرهنگ و تمدن است ، و شهرستان بهمئی دارای موسیقی و لباس مخصوص و منحصر به خود است و این نشان از فرهنگ و تمدن غنی این قوم است.
,وی تاکیدکرد: شهرستان بهمئی ظرفیت موزه مردم شناسی دارد،و میراث فرهنگی با تبلیغ مناسب در سطح استان می تواند به تبلیغ مناسب این موضوع بپردازد و نتایج موثر در تبلیغ فرهنگ این قوم را شاهد باشیم.
,
افروغی خاطر نشان کرد:۷۵۰ شهید ایل بهمئی در نقاط مختلف کشور از جمله فارس ،بوشهر ،و شمال کشور وجود دارد و اگر مسئواین بر این ظرفیت سرمایه گذاری و برنامه ریزی مناسم انجام دهند ،قطعا نتیجه بسیار مناسبی به ویژه امید آوری در سطح جامعه حاصل خواهد شد.
,امام جمعه شهرستان بهمئی در پایان گفت: در سالیان قبل هزینه های زیادی در خصوص اشتغال زایی از طریق صنایع دستی صورت پذیرفت اما امروز شاهد عدم اشتغال زایی مناسب در این زمینه هستیم و این نیاز به پیگیری جدی دارد ،چرا که با هر میلیارد هزینه شرایط اشتغال ۱۰ نفر حاصل می شود و امروز شاهد این موضوع نیستیم.
,وی پیشنهاد داد برای دانشگاه ها از ظرفیت دانشجویی و پذیرش این رشته در دانشگاه ها پرداخته شود و قطعا با استقبال مناسبی مواجه خواهد شد.
,سعید طالبی پور مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت : امروز یکی از جلسات بسیار مهم و زیبا در سطح استان را در شهرستان بهمئی شاهد هستیم و این جای تقدیر وتشکر ویژه دارد.
,وی ادامه تاکیدکرد:ما وظیفه داریم میراث فرهنگی را به نسل های بعدی انتقال دهیم ، چرا که دشمن از جنگ نظامی ناتوان ماند و با تمام قدرت در این زمینه تلاش می کند تا با تهاجم فرهنگی ، فرهنگ و تمدن غنی مارا تغییر دهد.
,وی گفت : وقتی می گوییم ۷۵۰ شهید از ایل بهمئی داریم ای نشان از یک عقبه فرهنگی بسیار قدیمی و غنی با تلفیق دین مبین اسلام است که ثمره آن می شود حاج قاسم سلیمانی که در دامان پاک اسلام به چه درجه شهادت و افتخاری دست پیدا کرده است و پشت همه این موضوعات فرهنگ غنی است.
,طالبی پور ادامه گفت: امروز این عزم در مسئولین شهرستانی به وجود آمده و با مطالبه گری مناسب این عزیزان و با توجه به منطقه بکر بودن این منطقه که در قلب خوزستان وجود دارد، این ظرفیت وجود دارد تا با مدیریت مناسب این مطقه را به بوم گردشگری استان و کشور مبدل سازیم.
,وی اظهار داشت : وظیفه حاکمیتی دولت فراهم سازی زیرساخت های مناسب با اعطای تسهیلات است و همیشه اگر دولت تنها ورود کند موففیتی حاصل نخواهد شد مگر با ورود و همکاری مردم ، قطعا می تواند تاثیر گذاری بسیار مهمی در همه زمینه ها به ویژه اشتغال زایی را شاهد بود.
,
سعیدطالبی پور مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت : کشور های شرق از جمله کشور چین بخش مهمی از درآمد های خود حاصل از صنایع دستی است و این ظرفیت بالقوه در شهرستان بهمئی وجود دارد که از این ظرفیت برای اشتغال ودرآمد زایی استفاده کرد.
,وی خاطرنشان کرد: تنگ سروک اولین اثر تاریخی در سال ۱۳۱۶ در سطح استان است و این نشان از تمدن و فرهنگ غنی این دیار است.
,وی در خصوص ضرورت بخش گردشگری گفت : با پرداختن به موضوع آژانس های گردشگری مناسب در این شهرستان می توان به تبلیغ و گردشگری این منطقه کمک شایان کرد و ما به این عزیزان که درخواست داشته باشند کمک ویژه خواهیم کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه