اخبار داغ
  1. افزایش حقوق کارمندان ابلاغ شد/ رشد ۲۰ تا ۴۲ درصدی بر اساس تعداد فرزندان
  2. تشکیل گروه برای مذاکره با آمریکا شایعه است/آمریکا به پیشنهاد مذاکره غیر مستقیم پاسخ نداده است
  3. منابع تامین شده برای تسویه بدهی‌های دارویی / حمایت از صنعت داروسازی از اولویت‌های دولت
  4. مسایل شهر مشهد برای تامین شرایط مناسب‌تر زیارت بررسی می‌شود
  5. پروژه تبدیل ایران به هاب ترانزیتی در سال 1404 چگونه باید دنبال شود؟
  6. برچسب نیابتی بودن گروه های مقاومت ابزار تنظیم استراتژی آمریکایی/ چرا رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی در منطقه است؟
  7. ۱۸ فروردین؛ فرصتی برای بازاندیشی در سلامت جسم و روان
  8. لزوم برخورد جدی فدراسیون فوتبال با عوامل درگیری جنون‌آمیز در استادیوم پاس
  9. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد
  10. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  11. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  12. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  13. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  14. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  15. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار کلیشه‌ها؟
  16. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  17. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  18. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  19. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  20. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است

باتشکیل سه کمیته مشترک:

تفاهم نامه بین پژوهشگاه ژنتیک و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عملیاتی شد

تفاهم نامه بین پژوهشگاه ژنتیک و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عملیاتی شد
تفاهم نامه بین پژوهشگاه ژنتیک و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکتر جواد محمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری عملیاتی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در نشستی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزارشد، دکتر جواد محمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بااشاره به توانمندی های این دو مرکزعلمی اظهارداشت:مایه افتخار است که بتوانیم آغازگر زمینه تعامل بین وزارت علوم و وزارت بهداشت در حوزه های مختلف باشیم.

در ابتدای این نشست علمی، دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر ظرفیتهای علمی و پژوهشی موجود در هر دو مرکز بیان داشت: همکاری دو مجموعه که در قالب تفاهم نامه منعقد شده، دستاوردهای خوبی برای جامعه و نظام سلامت خواهد داشت و  برای جامعه و ایران عزیز منشا خیر و برکت خواهد بود.
دکترزالی همچنین گفت: وجود پارک علم و فناوری و مراکز رشد در این دانشگاه باعث تسهیل فرایند تجاری سازی محصولات و تولیدات پروژه های مشترک می باشد.

در ادامه، دکتر جوادی محمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بیان داشت: موضوعاتی نظیرناباروی، تشخیص بیماری های صعب العلاج و سرطان، بیماری های قلبی و عروقی ، حیوان مدل و ژن درمانی، مهندسی بافت و جذب دانشجوی مشترک از زمینه های مناسب برای همکاری های مشترک بین دو مجموعه است.

 دکتر محمدی افزود: برخی ظرفیت های پژوهشگاه از جمله امکانات آزمایشگاهی در خصوص تشخیص ویروس HPV و سرطان دهانه رحم و تولید کیت تشخیصی سرطان، بستری آماده برای همکاری دو جانبه است که این تعاملات می تواند در راستای افزایش امید به زندگی و حفظ و ارتقای سلامت جامعه و کاهش هزینه های خانواده و نظام سلامت موثر باشد.

سپس از دوطرف پیشنهاد شد همکاری های مشترک در قالب سه کمیته با عناوین ژنتیک، پزشکی بازساختی و تجاری سازی انجام شود.

در پایان، دکتر زالی موضوعات مطرح شده توسط حاضران نظیر ناباروری، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی را موضوعات روز جامعه در مبحث سلامت برشمرد و همکاری در این زمینه ها را همگام با سیاست های کلان بهداشتی و سلامت جامعه عنوان کرد.
وی همچنین یادآور شد اگر با مراجعه به موقع بیمار،تشخیص زودهنگام صورت گیرد،روند درمان و معالجه نتیجه بهتری خواهد داشت.

در نشست مذکور، تعدادی از مدیران دومرکزنیر حضورداشتندکه به بحث وتبادل نظر درخصوص زمینه های مشترک همکاری پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

حسنعلی بزرگیان

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه