جهت حضور در رقابتهای جهانی ملبورن
شنا انتخابی تیم ملی| شناگران برتر مسافت کوتاه مشخص شدند

مسابقات انتخابی تیم ملی شنا برای حضور در رقابت های جهانی ملبورن استرالیا دوم الی چهارم شهریور ماه ۱۴۰۱ به میزبانی پایگاه ملی اسپینر اصفهان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات شنا مسافت کوتاه انتخابی تیم ملی جهت شرکت در اردوی آماده سازی تیم برای حضور قدرتمند در مسابقات قهرمانی مسافت کوتاه جهان ملبورن استرالیا دوم الی چهارم شهریور ماه ۱۴۰۱ به میزبانی پایگاه ملی اسپینر شهرستان مبارکه اصفهان در رده سنی ۱۵ سال به بالا (متولدین ۱۳۸۶ و به قبل) برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این رقابت ها با حضور نمایندگان تست دوپینگ فدراسیون پزشکی ورزشی پیگیری شد و در پایان این مسابقات در ۷ماده مسافت کوتاه رکورد شکنی شد. محمد قاسمی در ماده ۴۰۰ متر آزاد، ابوالفضل سام در مادههای ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ متر کرال پشت، مهرشاد افقری در ماده ۵۰ متر پروانه، متین سهران در ماده ۱۰۰ متر مختلط انفرادی و ترکیب ابوالفضل سام، مهران قاسم زاده، مهرشاد افقری و سینا غلامپور در ماده ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی رکورد شکنی کردند.
,
لازم به ذکر است مهرشاد افقری در ۵۰ پروانه و ابوالفضل سام در ۵۰ کرال پشت با ثبت این زمان توانستند حد نصاب ورودی B مسابقات جهانی را شنا کنند. پیش از این نیز سینا غلامپور در ماده ۱۰۰ متر آزاد سال گذشته در رقابت های مسافت کوتاه قطر موفق به کسب ورودی مسابقات جهانی شده بود.
, ,
]
ارسال دیدگاه