کارشناس بیماری های واگیردار:
میوه و سبزی آلوده عامل ابتلا به بیماری روده ای است

شیرین تسلیمی گفت: عدم دفع بهداشتی فاضلاب و تماس با آب آلوده از عمده دلایل گسترش بیماری های روده ای است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیرین تسلیمی کارشناس بیماری های واگیردار در گفتگو با خبرنگار تیتریک، گفت: در حوزه سلامت تاکید ما پیش از درمان روی پیشگیری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,تسلیمی افزود: برای جلوگیری از بیماری های عفونی اعم از اسهالی و روده ای باید آگاهی مردم نسبت به این گونه بیماری ها و علائم آن زیاد باشد.
,
وی با اشاره به اینکه با دانستن راه های انتقال، روش های پیشگیری مشخص می شود، اظهار داشت: راه انتقال بیماری های عفونی مدفوعی – دهانی است.
,
تسلیمی تصریح کرد: عامل مولد بیماری از بدن بیمار مبتلا دفع شده و به شیوه های مختلف از راه دهان وارد بدن افراد شده و باعث ابتلای آنها می شود.
,
وی گفت: عدم دفع بهداشتی مواد مدفوعی و فاضلاب از عمده دلایل گسترش بیماری است، اگر آب آشامیدنی آلوده باشد بیماری را به دنبال خواهد داشت.
,
تسلیمی با اشاره به اینکه باید از خوردن میوه، سبزی، غذا و یخ آلوده خودداری کرد، افزود: شنا کردن یا شست و شوی مواد غذایی با آب آلوده بیماری زا است.
,
وی به لزوم خودداری از تماس با سطوح آلوده یا استحمام در آب ناسالم اشاره کرد و اظهار داشت: باید از سلامت آب آشامیدنی اطمینان حاصل کرد.
,
تسلیمی تصریح کرد: آب چشمه، رودخانه و چاه نباید در صورت عدم اطمینان استفاده شود، باید آب را تا ۵ دقیقه پیش از استفاده بجوشانیم.
,
وی گفت: باید از استفاده از موادی که روند پخت آن را نمی دانیم پرهیز کنیم و رعایت مذکور می تواند در جلوگیری از ابتلا به بیماری های روده ای کمک کند.
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه