دکتری تغذیه:
کمکردن ۷درصد وزن بدن خطر ابتلا افراد به دیابت را نصف میکند
الناز دانشزاد گفت: اضافه وزن مهم ترین عامل و خطر ابتلا به دیابت بوده و با تغییر در سبک زندگی می توان انرژی بدن را تامین کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الناز دانش زاد دکتری تغذیه در گفتوگو با خبرنگار تیتریک، گفت: متاسفانه آمار ابتلا به دیابت در کشور روند افزایشی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
دانش زاد افزود: رژیم غذایی افراد دیابتی نباید با محدودیت همراه باشد بلکه با کمی تعادل و تغییر در سبک زندگی می توان انرژی بدن را تامین کرد.
,
وی اضافه وزن را مهم ترین عامل و خطر ابتلا به دیابت دانست و اظهار داشت: با کم کردن ۷ درصد وزن بدن می توان خطر ابتلا را به نصف رساند.
,
دانش زاد با اشاره به اینکه عناصر مغذی، کم چرب، بدون قند و حاوی کالری باید در رژیم غذایی فرد باشد، تصریح کرد: کالری این مواد باید متوسط باشد.
,
وی به لزوم استفاده کمتر از نان سفید، پاستا، نوشابه های قنددار، آبنبات و غذاهای بسته بندی اشاره کرد و افزود: نباید زیاد از برنج استفاده کرد.
,
این متخصص تغذیه اظهار داشت: باید برنج قهوه ای را به جای برنج سفید و نان سبوس دار را به جای نان های دارای آرد سفید در رژیم غذایی گنجاند.
,
وی با اشاره به اینکه نباید قندکاملا از برنامه غذایی حذف شود، تصریح کرد: باید جوانه های چشایی را به کم کردن تدریجی قند در رژیم غذایی عادت داد.
,
دانش زاد گقت: باید مصرف قند پنهان موجود در غذاهای بسته بندی، فست فودها، سوپ ها و سبزیجات آماده را باید به حدقل رساند یا کمتر کرد.
,
وی افزود: افراد دیابتی باید چربی های مصرفی را هوشمندانه انتخاب کنند چرا که در افراد مبتلا به دیابت، خطر بروز بیماری های قلبی بیشتر است.
,
دانش زاد تاکید کرد: مبتلایان به دیابت نباید صبحانه را از وعده غذایی خود حذف کنند اما باید غذاهای سرخ شده یا دارای روغن هیدروژنه را کنار بگذارند.
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه