اخبار داغ

رئیس اداره ورزش و جوانان خلیل آباد خبر داد؛

فعالیت ۱۰ خانه ورزش روستایی در خلیل آباد/ بیش از ۵۲ هزار مترمربع فضای ورزشی در خلیل آباد وجود دارد

فعالیت ۱۰ خانه ورزش روستایی در خلیل آباد/ بیش از ۵۲ هزار مترمربع فضای ورزشی در خلیل آباد وجود دارد
اسماعیل نژاد از فعالیت ۱۰ خانه ورزش در ۱۴ روستای شهرستان خلیل آباد خبر داد و گفت: در این شهرستان بالغ بر ۵۲ هزار و ۹۷۵ مترمربع فضای ورزشی روباز و سرپوشیده وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم اسماعیل نژاد، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس، در خصوص فعالیت های حوزه ورزش در شهرستان اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات به علاقمندان به حوزه ورزش در این شهرستان تعداد ۱۴ باشگاه ورزشی  توسط بخش خصوصی دایر شده است که از این تعداد ۵ باشگاه در حوزه بانوان فعال هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح, توس,

وی با بیان اینکه زمین چمن روستای جابوز و شهر کندر مورد بهره برداری قرار گرفته ات، خاطرنشان کرد: ۴۳ هزار و ۳۴۶ متر مربع مساحت فضاهای رو باز ورزشی شهرستان است و همچنین بالغ بر ۹ هزار و ۶۲۹ متر مربع فضای ورزشی سر پوشیده داریم.

,

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خلیل آباد با اشاره به سالن های ورزشی ساخته شده توسط سپاه ناحیه خلیل آباد، تصریح کرد: پروژه ۳۲ هکتاری استادیوم ورزشی شمال شهر خلیل آباد چندین سال است که پس از اجرای قسمتی از آن به دلیل نبود بودجه لازم رها شده و پیگیر هستیم با واگذاری به بخش خصوصی از این فضا نهایت بهره برداری صورت گیرد.

,

وی در مورد فعالیت تیم های ورزشی بصورت تیمی و انفرادی اذعان کرد: فعالین ورزشی در این رشته ها با تلاش مضاعف توانسته اند موفقیت های خوبی را در سطح کشوری، استانی و شهرستانی کسب کنند و امیدواریم همین مسیر برای گام های  بعدی و کسب رتبه های برتر توسط هیات های ورزشی  ادامه داشته باشد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه