اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان:

سازمان فضای مجازی بسیج در ایجاد تولید محتوای دیجیتال پیشقدم است

سازمان فضای مجازی بسیج در ایجاد تولید محتوای دیجیتال پیشقدم است
ابوالحسن صفدری با بیان اینکه سازمان فضای مجازی بسیج در بخش ایجاد تولید محتوای دیجیتال پیشقدم است، گفت: برگزاری این گونه رویدادها و معرفی این افراد به ادارات استان که به دنبال شناخت جوانان توانمند در این حوزه ها هستند می تواند باعث ترغیب قشر جوان برای حضور بیشتر شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ابوالحسن صفدری، مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان بیان کرد: سازمان فضای مجازی بسیج در بخش ایجاد تولید محتوای دیجیتال پیشقدم است و رسالت مهمی را در باب فرهنگ رسانه دیجیتال و هدایت و ترغیب جوانان برای ایجاد تولید محتوا ایفا می کند که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: ما باید در برابر نظام سلطه پیشرفت کنیم و زمانی موفق هستیم که بتوانیم حرف برای گفتن داشته باشیم .

این مسئول با بیان اینکه جوانان کشور ما در طول 43 سال از گذشت انقلاب اسلامی واژه توانستن را به خوبی نمایش دادند، ادامه داد: اگر برای جوانان میدان هایی فراهم شود که استعدادهای خود را نشان دهند یقین دارم ما در این عرصه موفق و پیروز خواهیم بود.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهایی باعث ایجاد انگیزه و دیده شدن برای جوانان می شود، تصریح کرد: رویداد تولید محتوای دیجیتال که بیش از 48 ساعت طول می کشد علیرغم همه سختی های جوانان برای حضور در این رویداد از کل استان در این چهار سال متوالی فضایی که ایجاد شده باعث کشف استعدادهای خوبی شده است و محتوایی که تولید شده یک محصول کارآمد بوده که توسط یک سازمانی خریداری شده بود.

صفدری گفت: وظیفه ما ایجاد کردن فضایی برای جوانان مستعد و باهوش است همانطور که مقام معظم رهبری به شرکت های دانش بنیان بها دادند و اثرات و برکات آن در کشور مشاهده شده است.

مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به نیاز این اداره به ساخت اپلیکیشن فرهنگ اهدای خون تصریح کرد: برگزاری این گونه رویدادها و معرفی  این افراد به ادارات استان که به دنبال شناخت جوانان توانمند در این حوزه ها هستند می تواند باعث ترغیب قشر جوان برای حضور بیشتر شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه