اخبار داغ

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران مطرح کرد:

پایان اغتشاشات در مازندران با حضور میدانی بسیجیان/اتحاد حول محور رهبری عامل سرافرازی ملت است

پایان اغتشاشات در مازندران با حضور میدانی بسیجیان/اتحاد حول محور رهبری عامل سرافرازی ملت است
روح الله سلگی گفت: با حضور میدانی بسیجیان در کنار مدافعان امنیت بساط اغتشاشگران و عوامل اجاره‌ای دشمنان در خیابان‌های مازندران جمع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، روح الله سلگی عصر امروز در آیین گرامیداشت هفته بسیج در ساری اظهار کرد: تفکر بسیجی عامل بازدارنده در برابر توطئه‌های شوم دشمنان است.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی بسیجیان در دفاع مقدس گفت: امنیت و آرامش امروز کشور مرهون جان برکفان بسیجی است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: بسیج پیشگام تحول و نوآوری در کشور است.

وی با اشاره به کارآمدی فرهنگ بسیجی افزود: حل تنگناهای بنیادی کشور در گرو اراده‌های پرشور بسیجیان است.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران با اشاره به حوادث اخیر در کشور اظهار کرد: اغتشاشگران و آشوبگران از نبود بسیج در کف خیابان ها سواستفاده کرده و حوادث تلخی را رقم زدند.

وی گفت: با حضور میدانی بسیجیان در کنار مدافعان امنیت بساط اغتشاشگران و عوامل اجاره‌ای دشمنان در خیابان‌های مازندران جمع شد.

سلگی تصریح کرد: امنیت مردم و کشور خط قرمز است و مماشات در این حوزه قابل قبول نیست.

وی افزود: بسیج پادزهر فتنه‌ها و توطئه‌های رنگارنگ دشمنان علیه انقلاب اسلامی است.

معاون استاندار مازندران با انتقاد از برخی تریبون‌ها و رسانه‌های داخلی که با طیف بیرونی مخالفان نظام همراهی می‌کنند، افزود: دشمنان ایران  یکپارچگی ایرانیان زیر بیرق انقلاب را بر نمی‌تابند و ریاکارانه اختلاف‌افکنی می‌کنند.

سلگی گفت: اتحاد اقوام ایرانی حول محور ولایت و رهبری عامل سرافرازی ملت است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه