اخبار داغ

فرمانده سپاه نینوا گلستان:

بصیرت و درایت رهبر انقلاب باعث شکست توطئه دشمن شد

بصیرت و درایت رهبر انقلاب باعث شکست توطئه دشمن شد
سردار شاهکوهی گفت: هچون صحنه‌های مختلف و حساس انقلاب و نظام، این بار هم بصیرت و درایت رهبر انقلاب باعث شکست توطئه دشمن شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما؛ سردار علی ملک شاهکوهی صبح امروز در همایش اقتدار بسیج در استان گلستان اظهار کرد: بسیج یکی از معجزات امام(ره) بود و بسیج در میادین مختلف نفش آفرینی کرد و اگر بسیج نبود در راهبردهای انقلاب دچار مشکل می‌شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: امروز مصادف با روز ۵ آذر و سالرو قیام مردم گرگان است که بیش از ۱۴ نفر در این روز به شهادت رسیدند و بیش از ۱۵۰ نفر در راه دفاع از انقلاب اسلامی جانباز و مجروح شدند.

ملک شاهکوهی بیان کرد: اگر همراهی مردم نبود شاید در روزهای اخیر در گلستان دچار مشکل می‌شدیم و ابعاد و پشت پرده‌های حوادث اخیر باید برای مردم تشریح شود.

وی افزود: حوادث گوناگونی در سطح استان داشتیم و فتنه‌های گوناگونی رخ داد و این فتنه پیچیده‌ترین طراحی دشمن بود که دشمن در آن موفق نشد.

این مقام مسئول به جنگ ترکیبی دشمن اشاره کرد و افزود: دشمن در چند جبهه مردم را درگیر خود کرده بود تا مسئولان از برنامه‌های خود عقب بمانند.

ملک شاهکوهی بیان کرد: با بصیرت مقام معظم رهبری این توطئه دشمن نتیجه بخش نبود و پس از آن دشمن با استفاده از ظرفیت کومله و تکفیری‌ها و منافقان تلاش کردند که این انقلاب آسیب بزنند که نتیجه بخش نبود.

وی گفت: در استان گلستان انسجام و وحدت باعث شد که دشمن نتواند دستاوردی داشته باشد و همراهی علمای اهل سنت و تشیع باعث شد که ما از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه