نماینده مردم محله اسلام آباد کرج:
جهاد تبیین، رسالت مهم برای مقابله با جنگ شناختی دشمن است
شهناز جعفری گفت: توجه و تمرکز روی نسل نوجوان و جوان برای مقابله با جنگ شناختی دشمن در فضای مجازی یک وظیفه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهناز جعفری، نماینده مردم محله اسلام آباد کرج در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: به مناسبت هفته بسیج، اردوی یک روزه حلقه های صالحین پایگاه های بسیج منطقه اسلام با حضور ۱۰۰ نفر در اردوگاه شهید رجایی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی ادامه داد: مهمترین هدف این اردو در کنار برنامه های فرهنگی، ورزشی و تفریحی، برگزاری کارگاه های آموزشی و بصیرتی برای توانمندسازی حلقه های نوجوانان و جوانان بود.
, 
,
جعفری افزود: یک روز شاد را در کنار حلقه های نوجوان با اجرای مسابقات فرهنگی، ورزشی و اهدای جوایز در اردو گذراندیم.
,
این مسئول تصریح کرد: برگزاری ماهانه این اردوها برای ارتقای دانش و آگاهی حلقه های صالحین جزو اهداف ماست.
, 
,
وی گفت: متناسب با هجمه دشمن، تمرکز ویژه ای روی حلقه های صالحین نوجوانان و جوانان داشتیم و خوشبختانه نتایج این توجه، در برخورد و رفتار دانش آموزان چشمگیر بود.
,
جعفری در خاتمه خاطرنشان کرد: توجه و تمرکز روی نسل نوجوان و جوان برای مقابله با جنگ شناختی دشمن در فضای مجازی یک وظیفه است و ما با برنامه های مختلف درصدد تبیین این نسل با روحیه خودباوری هستیم.
,
الهه ملاحسینی
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه