سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فارسان:
آموزش به نانوایان میتواند تاثیر مهمی بر کیفیت نان داشته باشد
کرمی گفت: آموزش نانوایان میتواند تاثیر مهمی بر افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات نان را به دنبال داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیرزاد کرمی در گفتوگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ از برگزاری دوره مهارتافزایی ویژه نانوایان این شهرستان خبر داد.
وی گفت: این دوره به مدت ۳ روز در سالن فنی و حرفه ای شهرستان با حضور بیش از ۹۰نفر از نانوایان و همکاری اداره غله استان برگزار شد.
کرمی تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی به روز کردن اطلاعات علمی و فنی نانوایان و تائید بر یادگیری های درست قبلی و حذف و پاکسازی آموخته های اشتباه قبلی می باشد.
وی افزود: آموزش نانوایان میتواند تاثیر مهمی بر افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات نان را به دنبال داشته باشد امید است که در آینده نیز آثار و ابعاد این دورهای آموزشی نمایان شود.
کرمی اظهار داشت: تمام تلاش و اهتمام ما بر این است که با رفع موانع مطرح بهترین کیفیت نان به دست مشتریان برسد و از طرفی نانوایان بدون دغدغه به فعالیت خود بپردازند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه