به بهانه روز پرستار؛
خاطرات فرشتگان زمینی از دوران کرونا/ ایثار برای درمان بیمار مقدم بر خانواده بود
پرستاران بر اینکه در دوران کرونا، ایثار برای درمان بیمار مقدم بر خانواده بود؛ تاکید می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مروی پرستار نمونه گلستانی در گفت و گو با گلستان ما، اظهار کرد: 20 سال به عنوان پرستار به بیماران استان خدمت رسانی کردم که سخت ترین آن در شرایط کرونایی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,وی با بیان اینکه در کرونا جانفشانی پرستاران را ملاحظه کردیم، افزود: در کرونا پرستاران با ایثار از خود و خانواده گذشت می کردند تا به بیماران خدمات رسانی کنند.
,مروی یادآورشد: در شرایط کرونایی همراهان بیمار گاهی جرئت نمیکردند در کنار بیماران باشند اما پرستاران انسان دوستانه در کنار بیماران بودند.
,مرضیه کارآمد نیز، اظهار کرد: پرستاران مانند فرشته بر بالین بیمار حاضر می شوند تا تمام عشق و محبت خود را منتقل کنند.
,پرستار نمونه گلستان ابراز کرد: بنده ۲۹سال در این حرفه در حال خدمت رسانی هستم و روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم اما بدترین آن کرونا بود چرا که نمی دانستیم باید با چی بجنگیم بسیاری افراد در کنار ما بودند و پر پر می شدند.
,وی افزود: مسولان می دانند ما چه می خواهیم برای ما سخت است که آن ها را بر زبان بیاریم که حقوق ما پایین است و مطالبات دیر پرداخت می شود اما دوست داریم ما را گوشه ذهن خود بگذارند و از همه خواهش می کنم همه پرستاران را ویژه از ببینند.
,پرستار نمونه گلستانی در گفت و گو با خبرنگار گلستان ما، اظهار کرد: همه ما با عشق در دوران کرونا کار کردیم از مسولان می خواهیم مطالبات و حقوق خود را نگرفتیم را پیگیری کنند و حتی فوق العاده نیز به جایی نرسیده است ضمن اینکه تعرفه گذاری که قرار است اجرایی شود آنگونه که باید اجرا نشده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه