اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی خاش خبر داد؛

اشتغالزایی ۲۷۰۰ نفر دستاورد کشت ۴ هزار هکتار جو در "خاش"

اشتغالزایی ۲۷۰۰ نفر دستاورد کشت ۴ هزار هکتار جو در "خاش"
شیرزاد کمالی گفت: تاکنون در فصل زراعی جاری ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به زیر کشت محصول جو رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، شیرزاد کمالی، مدیرجهادکشاورزی خاش بیان کرد: کشت جو درنقاط دیگر استان و کشور در دو فصل انجام می شود، در حالی که شرایط آب و هوایی شهرستان خاش باعث شده کشت و برداشت این محصول در سه فصل صورت بپذیرد.

وی افزود: کشت اول جو یک ماه قبل از کشت گندم انجام می شود و کشت دوم در اوایل زمستان و صرفاً در راستای تأمین علوفه دام هایی است که دیگر قادر به استفاده از مراتع نیستند و کشت سوم پس از برداشت گندم در سال بعد انجام می شود.

مدیر جهاد کشاورزی خاش میزان تولید حدود ۸۰۰۰تن برآورد کرد که بیشتر مورد استفاده دامداران است.

به گفته وی بهترین نوع محصول جو استان به لحاظ کیفیت به خاش تعلق دارد، و فصل کشت این نوع محصول بیشتر در بخش های پشتکوه و مرکزی است.

کمالی ادامه داد: در این عرصه بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نیرو در کار داشت، کاشت و برداشت در سه فصل متناوب فعالیت دارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه