اخبار داغ

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

بررسی‌ها، رشد بانک دی را در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد

بررسی‌ها، رشد بانک دی را در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه شاهد گفت: بررسی‌های مختلف، رشد بانک دی را در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک دی، دکتر امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی در این مراسم که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد و با عنوان «دانشجو مؤذن جامعه است» برگزار شد، در پاسخ به سئوالی در خصوص عملکرد بانک دی گفت: نماد بانک دی در ابتدای دوره مدیریتی جدید بسته بود و پس از برگزاری مجامع عمومی دو سال اخیر در دوره جدید، به روال عادی بازگشت و بازگشایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانک دی,
به گفته وی، بررسی‌های مختلف، رشد این بانک در حوزه‌های مختلف را نشان می‌دهد.
,
 
,
پیشتر نیز معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعلام این که «بانک دی روی ریل شفافیت است»، گفته بود: بانک مرکزی هم از عملکرد این بانک راضی است.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه