افزوده شدن ۲۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه
۲۰ دستگاه اتوبوس همزمان با روز حمل و نقل به ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری کرمانشاه افزوده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ،در آیینی که امروز شنبه با حضور استاندار کرمانشاه، فرماندار کرمانشاه، شهردار و اعضای شورای شهر کرمانشاه و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد، ۲۰ دستگاه اتوبوس همزمان با روز ملی حمل و نقل به ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری ملحق شد.
محمد مهدی احمدی در این آیین با قدردانی از تلاش های شهردار کرمانشاه برای خریداری این اتوبوس ها اظهار داشت: در فاز اول تعداد ۲۰ دستگاه اتوبوس به استان اختصاص یافت که با پیگیری های صورت گرفته این تعداد افرایش و در مجموع ۱۰۸ دستگاه تا پایان امسال به ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه افزوده می شود.
رییس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه افزود: شرکت خودرو ساز متعهد شده است تا پایان سال این تعداد را تا پایان سال تحویل و به چرخه حمل و نقل عمومی ملحق خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه نیت اگر خالص باشد خداوند متعال نیز توان مضاعفی به ما خواهد داد، عنوان کرد: ما نشان دادیم که اهل" ما میتوانیم" هستیم.
سید پیمان موسوی نیز در این آیین اظهار داشت: با توجه به اهمیت حمل و نقل در کرمانشاه، کمیسیون حمل و نقل و ترافیک در شورای شهر کرمانشاه تشکیل شد و با عزمی که در این زمینه وجود داشت ۱۰۸ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده شد.
عضو شورای شهر کرمانشاه افزود: با توجه به ضرورت خدمت رسانی به مناطق محروم شهر کرمانشاه و با تصمیم اتخاذ شده در شورای شهر رانندگان این اتوبوس ها توسط شهرداری استخدام خواهند شد که خدمات بیشتری به این مناطق ارائه شود.
وی عنوان کرد: مردم کرمانشاه لایق خدمت هستند و ان شالله بتوانیم خدمات بیشتری را ارائه دهیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه