اخبار داغ

وحیدی:

دستگاه‌های اطلاعاتی در حال پیگیری پرونده تیم ترورکننده مولوی ریگی هستند

دستگاه‌های اطلاعاتی در حال پیگیری پرونده تیم ترورکننده مولوی ریگی هستند
وزیر کشور گفت: تیم ترورکننده شهید مولوی عبدالواحد ریگی دستور از خارج داشتند که دستگاه‌های اطلاعاتی در حال پیگیری پرونده آنها هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  احمد وحیدیوزیر کشور درباره آخرین اخبار درباره تیم ترور کننده شهید مولوی عبدالواحد ریگی اظهار کرد: هدف این تیم ترور ایجاد واگرایی، گسست مذهبی و قومی در منطقه است. مولوی ریگی یک مولوی وطن دوست، انقلابی و دشمن ستیز بود و به همین دلیل مورد هدف قرار گرفت و شهادت نصیبش شد. این شهادت پیوند عمیق اهل تسنن و تشیع و پیوند عمیق سیستانی‌ها و بلوچ‌ها را نشان داد و ثابت کرد چقدر بلوچ‌ها در مرزداری نقش دارند.

وی افزود:‌ تیم ترورکننده دستور از خارج داشتند که دستگاه‌های اطلاعاتی در حال پیگیری پرونده آنها هستند.

مولوی عبدالواحد ریگی 17 آذر ربوده و ترور شد. براساس اعلام اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی، شناسایی و با همکاری عملیاتی فرماندهی انتظامی آن استان، دستگیر شدند. این عناصر تروریست قصد داشتند پس از ترور آن شهید، از کشور متواری شوند که دستگیر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه