مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه مطرح کرد؛
پرداخت ۳۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان کرمانشاه

مصطفی موشاخانی گفت: مجموعا در استان کرمانشاه از محل تبصره ماده ۱۶ حدود سه هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی با نرخ سود چهار درصد پرداخت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی موشاخانی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: تسهیلات اشتغالزایی از دو منبع تبصره های مواد ۱۶ و ۱۸ پرداخت می شود که تبصره ماده ۱۶ در قالب قرض الحسنه و برای حمایت از ایجاد اشتغال های فردی در واحدهای کوچک و تبصره ماده ۱۸ نیز با کارمزد چهار درصد به متقاضیان اشتغال فردی و کارفرمایی پرداخت می شود.
وی مبلغ پرداختی تسهیلات اشتغالزایی در استان کرمانشاه را در قالب ماده ۱۶ طی سال قبل ۷۸۰ میلیارد تومان اعلام و عنوان کرد: حداکثر تسهیلات اشتغالزایی فردی ۱۰۰ میلیون تومان بود که برای کارفرمایان نیز اعتبار خاصی دیده نشده بود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه گفت: طی امسال تسهیلات اشتغالزایی در قالب تبصره ۱۶ در دو جز یک و دو پرداخت شد که جز یک شامل دو نهاد حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی است.
پرداخت ۹۲۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد
به گفته موشاخانی سهم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و افراد نیازمند ۹۲۵ میلیارد تومان بوده همچنین امسال شاهد پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در قالب کارفرمایی بوده ایم.
وی افزود: ابتدا مبلغ تسهیلات کارفرمایی دو میلیارد تومان اعلام شد اما بر اساس تغییرات نهایی ابلاغ شده تحت عنوان پرداخت تسهیلات اشتغالزایی تبصره ماده ۱۶ این مبلغ به چهار میلیارد تومان با سقف پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات به افراد زیرمجموعه افزایش یافت که شرایط بسیار خوبی برای کارفرمایان و واحدهای تولیدی فراهم کرده تا بتوانند از این تسهیلات کم بهره استفاده کنند.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: در قبال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی چهار میلیارد تومانی، کارفرمایان باید برای ۲۶ نفر اشتغالزایی ایجاد کنند.
موشاخانی تصریح کرد: بر اساس جز دو تبصره ماده ۱۶ سهم استان در اختیار شورای برنامه ریزی قرار داشته و شاهد تخصیص دو هزار و ۵۱۴ میلیارد تومان اعتبار به استان بودیم که میزان آن نسبت به سال قبل سه برابر افزایش یافته است.
وی افزود: در شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه دستگاه هایی چون جهاد کشاورزی، سازمان صمت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان فنی و حرفه ای، بنیاد برکت، بنیاد شهید، بنیاد علوی، بسیج مستضعفین، سازمان امور عشایری، شرکت پخش فرآورده های نفتی، سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد کرامت به پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بر اساس جز دو تبصره ماده ۱۶ مکلف شدند.
موشاخانی تصریح کرد: بخش عمده ای از فعالیت های حوزه اشتغالزایی به مهارت آموزی برای سربازانی که خدمت سربازی را به پایان رسانده اند و دارای کارت مهارت آموزی از فنی و حرفه ای یا نیروهای مسلح هستند اختصاص دارد به گونه ای که سهم قابل توجهی از اعتبارات برای شرکتهای جذب نیرو یا کارخانه جات برای جذب این سربازان آموزش دیده لحاظ شده است.
وی عنوان کرد: مجموعا در استان کرمانشاه از محل تبصره ماده ۱۶ حدود سه هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی با نرخ سود چهار درصد پرداخت شده که رقم قابل توجهی به منظور ایجاد اشتغال برای جوانان است.
موشاخانی گفت: بر اساس تبصره ماده ۱۸، تسهیلات اشتغالزایی با نرخ سود ۱۰ درصد و لحاظ هشت درصد یارانه دولتی پرداخت می شود که سهم استان کرمانشاه در سال قبل یک هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان بود اما در چند ماه پایانی سال ۱۴۰۰ این سهم به صورت شناور افزایش یافت و با همکاری بانکها، سازمان صمت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جهاد کشاورزی و راهداری و حمل و نقل جاده ای مجموعا یک هزار و ۳۶۳ میلیارد تومان اعتبار جذب شد که از رشد ۱۱۲ درصدی حکایت دارد.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: امسال بر اساس بند الف تبصره ماده ۱۸ دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای همه استانها تخصیص یافت بنابراین در مراحل بعدی سهم استان بسیار بیشتر افزایش می یابد.
موشاخانی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی برای کمک به صنعت و تولید، کشاورزی و دامپروری کمک کنند که بلافاصله پس از ابلاغ اعتبارات مذکور نسبت به پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اقدام کنند که تاثیرات مثبتی در استان کرمانشاه باشد.
وی افزود: همه بانک های دولتی و خصوصی سهم بر اساس تبصره مواد ۱۸ و ۱۶ سهم پرداخت تسهیلات تکلیفی دارند که با کارمزد کمتر ابلاغ می شود که در راستای پرداخت این تسهیلات همه بانک ها پای کار بوده اند هرچند که گلایه هایی از سوی صنعتگران و بانک ها مطرح است.
موشاخانی خاطرنشان کرد: بانکها برای بررسی اهلیت و صلاحیت وام گیرندگان نیازمند صرف زمان هستند که مشکلاتی را برای وام گیرندگان ایجاد می کند و البته در مواردی هم وام گیرندگان برای بانک ها مشکلاتی را ایجاد می کنند با این حال در استان کرمانشاه حداقل مشکلات وجود دارد.
وی افزود: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری استان کرمانشاه طی فصل پاییز ۱۳.۶ بود که البته نرخ های فصلی موقتی است و احتمال دارد پایان فصل زمستان بیشتر افزایش یابد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
, پرداخت ۹۲۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد, پرداخت ۹۲۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه