اخبار داغ

چمران:

حدود ۹۸ پروژه در حوزه بزرگراه ها و پل ها باید تکمیل شود

حدود ۹۸ پروژه در حوزه بزرگراه ها و پل ها باید تکمیل شود
رئیس شورای شهر تهران در آیین آغاز عملیات احداث و تکمیل ۲۳ تقاطع غیرهمسطح گفت:حدود ۹۸ پروژه در حوزه بزرگراه ها و پل ها باید تکمیل شود، امیدواریم تا ۲ سال دیگر این پروژه ها تکمیل شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز در آیین آغاز عملیات احداث و تکمیل ۲۳ تقاطع غیرهمسطح در نوزدهمین شنبه امید و افتخار با بیان اینکه پروژه های امروز باقیمانده تکمیل بزرگراه ها و پل های شهر تهران است، گفت: بزرگراه ها از گذشته در یک مدت زمان مناسبی اجرا شد ولی به رمپ و لوپ و تکمیل نیاز داشت.

به گفته رئیس شورای شهر تهران، امتداد بزرگراه یادگار امام، شهید بروجردی و شهید شوشتری نیز در دست اقدام است که به بزرگراه های شهر اضافه می شود.

چمران ادامه داد:  حدود ۹۸ پروژه در حوزه بزرگراه ها و پل ها باید تکمیل شود،  امیدواریم تا ۲ سال دیگر این پروژه ها تکمیل شوند.

وی بیان کرد: اگر هزینه احداث این پروژه ها را حتی قرض کنیم باز هم به نفع ما است و علاوه بر بنزین و دود، آسایش برای مردم به ارمغان می‌آورد و کاهش مسیر و زمانی که مردم برای تردد می گذارند، بسیار مهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه