اخبار داغ
  1. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  2. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  3. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  4. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  5. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  6. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  7. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  8. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  9. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  10. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  11. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  12. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  13. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  14. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!
  15. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  16. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  17. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  18. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  19. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  20. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران

مسئولان فریدونکناری جلوی هنجارشکنان را بگیرند؛

شنای مختلط در سواحل خزر و عدم نظارت کافی مسئولان

شنای مختلط در سواحل خزر و عدم نظارت کافی مسئولان
این مسافران بعد از حضور در سواحل، در ماه مبارک رمضان بدون توجه به حرمت‌ این ماه مبارک و احترام به مردم روزه‌دار، علاوه بر روزه‌خواری علنی، اقدام به شنای مختلط می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از بصیرنیوز، با فرارسیدن فصل تابستان و گرمی هوا، موج سفرها به شهرهای شمالی کشور افزایش می‌یابد و در این بین شهرستان‌های ساحلی بیشترین حجم ورودی مسافر را به خود می‌بینند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

فریدونکنار یکی از این شهرستان‌هایی است که با دارا بودن 8 کیلومتر ساحل بکر همواره مورد توجه مسافران و مهمانان تابستانی روبه‌رو بوده است.

مسافرانی که از تمامی نقاط کشور مازندران و فریدونکنار را برای مسافرت خود بر می‌گزینند تا لحظاتی شاد را برای خود و خانواده‌شان رقم بزنند.

 سفرهای تابستانی امسال با آغاز ماه مبارک رمضان مصادف شده است و این امر هرچند بر میزان ورود مسافر به این شهرستان تاثیر گذاشته اما همچنان شاهد ورود مسافران بوده‌ایم.

در حالیکه در روزهای نخست ماه مبارک رمضان قرار داریم برخی از مسافرنماها در سواحل فریدونکنار اقدام به هنجارشکنی کرده اند.

بر اساس این گزارش، این مسافران بعد از حضور در سواحل، در ماه مبارک رمضان بدون توجه به حرمت‌ این ماه مبارک و احترام به مردم روزه‌دار، علاوه بر روزه‌خواری علنی،  اقدام به شنای مختلط می‌کنند.

کشف حجاب بانوان، بدپوشی و بدحجابی آقایان و ناهنجاری‌های متعدد را نیز در خیابان و بازار روز و هفتگی به این موارد اضافه کنید تا در عدم نظارت کافی مسئولان، این اقدام به یک عادت از سوی برخی مسافرنماها تبدیل شده باشد.

این در حالی است که امام‌جمعه فریدونکنار نیز بارها بر برخورد مسئولان و امر به معروف مردم در این زمینه گوشزد کرده بود.

 آنچه از مسئولان فریدونکنار انتظار می‌رود این است که حداقل قبل از ترک فریدونکنار و حضور در شهرستان‌های خود نیز نسبت به برخورد با هنجارشکنان به طور جدی وارد عرصه شوند و کمی اسلامی و انقلابی بودن خود را به نمایش بگذارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه