اخبار داغ

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت:

کاهش 3/8 کیلوگرمی وزن بدن پس از یک ماه روزه‌داری/ تمرینات کم خوری را بعد از اتمام ماه رمضان فراموش نکنیم

کاهش 3/8 کیلوگرمی وزن بدن پس از یک ماه روزه‌داری/ تمرینات کم خوری را بعد از اتمام ماه رمضان فراموش نکنیم
مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت گفت: بدن بعد از یک کماه روزه‌داری به میزان 7/1 تا 8/3 کیلوگرم وزن کم می‌کند و کسانی که دوست دارند کاهش وزن خود را از دست ندهند باید از رژیم غذایی ماه مبارک رمضان پیروی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر حمیدرضا توکلی استاد دانشگاه و مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت در گفت و گو با خبرنگار طنین یاس با توجه با اینکه تغذیه نقش مهمی در سلامت انسان و کارایی جسمی و فکری افراد دارد، گفت: افرادی که از برنامه تغذیه‌ای مناسبی برخوردار هستند، از سلامت جسمی و روحی برخوردار بوده و دیرتر به بیماری مبتلا می‌گردند و در صورت ابتلاء نیز سریع‌تر بهبود می‌یابند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, طنین یاس,

وی با توجه به اینکه در تحقیقات مختلف، کم شدن وزن بدن به میزان 7/1 تا 8/3 کیلوگرم پس از یک ماه  روزه داری گزارش شده است، گفت: البته مقدار کاهش وزن در افراد چاق بیشتر از افراد با وزن معمولی است. همچنین تغییرات مختصری در T3 , T4 در زنان دیده می شود که با خوردن مواد کربوهیدراته دوباره به مقدار طبیعی می‌رسد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت با ذکر اینکه اعمال روزه‌داری کاهش تدریجی و کنترل شده وزن است، گفت: همانطور که در ماه مبارک رمضان سیگار کشیدن را ترک کرده و کاهش یا ترک مصرف بعضی از مواد غذائی و نوشیدنی‌های مضر نظیر نوشابه‌های گازدار و چیپس و سایر تنقلات را در سبد غذایی داشتیم، باید بعداز اتمام ماه مبارک رمضان این تمرینات را برای ثابت ماندن کاهش وزن خود ادامه دهیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مستحب است انسان قبل از سیری کامل از سر سفره بلند شود، خاطر نشان کرد: امروزه پس از طی مراحل مختلف علمی و تجربی و پس از تحمل خسارت سنگین ناشی از مرگ و میرها و بیماری‌های مختلفی مثل تصلب شرایین و ازدیاد کلسترول خونی و چاقی به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه مبارزه با چاقی عبارتست از کم خوری.

وی با ذکر اینکه اگر انسانی در عرض سال به علت طمع یا غفلت یا به هر علتی از شکم پرستی و پرخوری خودداری نکند و ذخایر بدنی خود را انباشته کند با انجام عمل روزه‌داری  فرصت آن را داشت که سالی یکبار چربی‌های ذخیره را در طول مدت یک‌ ماه روزه‌داری تدریجاً، بدون کمترین عوارض و عواقب وخیمی هضم کرده و بار بدن را سبک‌تر کند.

این استاد دانشگاه طبق نتایج تحقیقات علمی در مقایسۀ دو گروه روزه‌دار و غیر روزه‌دار گفت: مقدار کلسترول LDL ، کلسترول تام و تری گلیسیرید در گروه روزه دار کاهش قابل توجهی داشته است. بنابراین به نظر می‌رسد رعایت الگوی غذایی مناسب، همراه با کاهش انرژی دریافتی در ماه مبارک رمضان می‌تواند باعث کاهش چربی های خون و کاهش شاخص هایی همچون BMI و کلسترول خون گردد .

دکتر توکلی: با توجه به اینکه روزه گرفتن میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم می کند گفت: ادامه روش الگوی رژیم غذایی بعد اتمام ماه رمضان باعث می شود افراد مبتلا به چربی خون بالا همیشه سالم باشند.

وی با ذکر اینکه گر چه براین باوریم که دین اسلام هیچگونه نیازی به تأیید علمی ندارد، افزود: آگاهی و عمل کردن به دستورات و توصیه‌های اسلام در مورد تغذیه، ضامن سلامت جسم و روح انسان است .

این استاد دانشگاه با توجه به اینکه وجود 756 آیه و روایت  در مورد تغذیه (شامل 369 آیه و 387 روایت) آمده است اسلام را بعنوان یک دین الهی و مترقی به موضوع تغذیه معرفی کرد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت پیشگیری از چاقی را با کم خوری و پرهیز از پرخوری عنوان کرد و گفت: یک رژیم غذایی مناسب با رعایت تعادل از نظر مصرف تمام گروه‌های مواد غذائی از جمله میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات است؛ همچنین مصرف غذاهای سرخ شده نامناسب بوده و باید محدود شوند این غذاها باعث سوء هاضمه، دل درد و افزایش وزن می شوند. 

انتهای پیام/خ

,

وی با توجه به اینکه در تحقیقات مختلف، کم شدن وزن بدن به میزان 7/1 تا 8/3 کیلوگرم پس از یک ماه  روزه داری گزارش شده است، گفت: البته مقدار کاهش وزن در افراد چاق بیشتر از افراد با وزن معمولی است. همچنین تغییرات مختصری در T3 , T4 در زنان دیده می شود که با خوردن مواد کربوهیدراته دوباره به مقدار طبیعی می‌رسد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت با ذکر اینکه اعمال روزه‌داری کاهش تدریجی و کنترل شده وزن است، گفت: همانطور که در ماه مبارک رمضان سیگار کشیدن را ترک کرده و کاهش یا ترک مصرف بعضی از مواد غذائی و نوشیدنی‌های مضر نظیر نوشابه‌های گازدار و چیپس و سایر تنقلات را در سبد غذایی داشتیم، باید بعداز اتمام ماه مبارک رمضان این تمرینات را برای ثابت ماندن کاهش وزن خود ادامه دهیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مستحب است انسان قبل از سیری کامل از سر سفره بلند شود، خاطر نشان کرد: امروزه پس از طی مراحل مختلف علمی و تجربی و پس از تحمل خسارت سنگین ناشی از مرگ و میرها و بیماری‌های مختلفی مثل تصلب شرایین و ازدیاد کلسترول خونی و چاقی به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه مبارزه با چاقی عبارتست از کم خوری.

وی با ذکر اینکه اگر انسانی در عرض سال به علت طمع یا غفلت یا به هر علتی از شکم پرستی و پرخوری خودداری نکند و ذخایر بدنی خود را انباشته کند با انجام عمل روزه‌داری  فرصت آن را داشت که سالی یکبار چربی‌های ذخیره را در طول مدت یک‌ ماه روزه‌داری تدریجاً، بدون کمترین عوارض و عواقب وخیمی هضم کرده و بار بدن را سبک‌تر کند.

این استاد دانشگاه طبق نتایج تحقیقات علمی در مقایسۀ دو گروه روزه‌دار و غیر روزه‌دار گفت: مقدار کلسترول LDL ، کلسترول تام و تری گلیسیرید در گروه روزه دار کاهش قابل توجهی داشته است. بنابراین به نظر می‌رسد رعایت الگوی غذایی مناسب، همراه با کاهش انرژی دریافتی در ماه مبارک رمضان می‌تواند باعث کاهش چربی های خون و کاهش شاخص هایی همچون BMI و کلسترول خون گردد .

دکتر توکلی: با توجه به اینکه روزه گرفتن میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم می کند گفت: ادامه روش الگوی رژیم غذایی بعد اتمام ماه رمضان باعث می شود افراد مبتلا به چربی خون بالا همیشه سالم باشند.

وی با ذکر اینکه گر چه براین باوریم که دین اسلام هیچگونه نیازی به تأیید علمی ندارد، افزود: آگاهی و عمل کردن به دستورات و توصیه‌های اسلام در مورد تغذیه، ضامن سلامت جسم و روح انسان است .

این استاد دانشگاه با توجه به اینکه وجود 756 آیه و روایت  در مورد تغذیه (شامل 369 آیه و 387 روایت) آمده است اسلام را بعنوان یک دین الهی و مترقی به موضوع تغذیه معرفی کرد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت پیشگیری از چاقی را با کم خوری و پرهیز از پرخوری عنوان کرد و گفت: یک رژیم غذایی مناسب با رعایت تعادل از نظر مصرف تمام گروه‌های مواد غذائی از جمله میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات است؛ همچنین مصرف غذاهای سرخ شده نامناسب بوده و باید محدود شوند این غذاها باعث سوء هاضمه، دل درد و افزایش وزن می شوند. 

انتهای پیام/خ

,

وی با توجه به اینکه در تحقیقات مختلف، کم شدن وزن بدن به میزان 7/1 تا 8/3 کیلوگرم پس از یک ماه  روزه داری گزارش شده است، گفت: البته مقدار کاهش وزن در افراد چاق بیشتر از افراد با وزن معمولی است. همچنین تغییرات مختصری در T3 , T4 در زنان دیده می شود که با خوردن مواد کربوهیدراته دوباره به مقدار طبیعی می‌رسد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت با ذکر اینکه اعمال روزه‌داری کاهش تدریجی و کنترل شده وزن است، گفت: همانطور که در ماه مبارک رمضان سیگار کشیدن را ترک کرده و کاهش یا ترک مصرف بعضی از مواد غذائی و نوشیدنی‌های مضر نظیر نوشابه‌های گازدار و چیپس و سایر تنقلات را در سبد غذایی داشتیم، باید بعداز اتمام ماه مبارک رمضان این تمرینات را برای ثابت ماندن کاهش وزن خود ادامه دهیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مستحب است انسان قبل از سیری کامل از سر سفره بلند شود، خاطر نشان کرد: امروزه پس از طی مراحل مختلف علمی و تجربی و پس از تحمل خسارت سنگین ناشی از مرگ و میرها و بیماری‌های مختلفی مثل تصلب شرایین و ازدیاد کلسترول خونی و چاقی به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه مبارزه با چاقی عبارتست از کم خوری.

وی با ذکر اینکه اگر انسانی در عرض سال به علت طمع یا غفلت یا به هر علتی از شکم پرستی و پرخوری خودداری نکند و ذخایر بدنی خود را انباشته کند با انجام عمل روزه‌داری  فرصت آن را داشت که سالی یکبار چربی‌های ذخیره را در طول مدت یک‌ ماه روزه‌داری تدریجاً، بدون کمترین عوارض و عواقب وخیمی هضم کرده و بار بدن را سبک‌تر کند.

این استاد دانشگاه طبق نتایج تحقیقات علمی در مقایسۀ دو گروه روزه‌دار و غیر روزه‌دار گفت: مقدار کلسترول LDL ، کلسترول تام و تری گلیسیرید در گروه روزه دار کاهش قابل توجهی داشته است. بنابراین به نظر می‌رسد رعایت الگوی غذایی مناسب، همراه با کاهش انرژی دریافتی در ماه مبارک رمضان می‌تواند باعث کاهش چربی های خون و کاهش شاخص هایی همچون BMI و کلسترول خون گردد .

دکتر توکلی: با توجه به اینکه روزه گرفتن میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم می کند گفت: ادامه روش الگوی رژیم غذایی بعد اتمام ماه رمضان باعث می شود افراد مبتلا به چربی خون بالا همیشه سالم باشند.

وی با ذکر اینکه گر چه براین باوریم که دین اسلام هیچگونه نیازی به تأیید علمی ندارد، افزود: آگاهی و عمل کردن به دستورات و توصیه‌های اسلام در مورد تغذیه، ضامن سلامت جسم و روح انسان است .

این استاد دانشگاه با توجه به اینکه وجود 756 آیه و روایت  در مورد تغذیه (شامل 369 آیه و 387 روایت) آمده است اسلام را بعنوان یک دین الهی و مترقی به موضوع تغذیه معرفی کرد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت پیشگیری از چاقی را با کم خوری و پرهیز از پرخوری عنوان کرد و گفت: یک رژیم غذایی مناسب با رعایت تعادل از نظر مصرف تمام گروه‌های مواد غذائی از جمله میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات است؛ همچنین مصرف غذاهای سرخ شده نامناسب بوده و باید محدود شوند این غذاها باعث سوء هاضمه، دل درد و افزایش وزن می شوند. 

انتهای پیام/خ

,

وی با توجه به اینکه در تحقیقات مختلف، کم شدن وزن بدن به میزان 7/1 تا 8/3 کیلوگرم پس از یک ماه  روزه داری گزارش شده است، گفت: البته مقدار کاهش وزن در افراد چاق بیشتر از افراد با وزن معمولی است. همچنین تغییرات مختصری در T3 , T4 در زنان دیده می شود که با خوردن مواد کربوهیدراته دوباره به مقدار طبیعی می‌رسد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت با ذکر اینکه اعمال روزه‌داری کاهش تدریجی و کنترل شده وزن است، گفت: همانطور که در ماه مبارک رمضان سیگار کشیدن را ترک کرده و کاهش یا ترک مصرف بعضی از مواد غذائی و نوشیدنی‌های مضر نظیر نوشابه‌های گازدار و چیپس و سایر تنقلات را در سبد غذایی داشتیم، باید بعداز اتمام ماه مبارک رمضان این تمرینات را برای ثابت ماندن کاهش وزن خود ادامه دهیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مستحب است انسان قبل از سیری کامل از سر سفره بلند شود، خاطر نشان کرد: امروزه پس از طی مراحل مختلف علمی و تجربی و پس از تحمل خسارت سنگین ناشی از مرگ و میرها و بیماری‌های مختلفی مثل تصلب شرایین و ازدیاد کلسترول خونی و چاقی به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه مبارزه با چاقی عبارتست از کم خوری.

وی با ذکر اینکه اگر انسانی در عرض سال به علت طمع یا غفلت یا به هر علتی از شکم پرستی و پرخوری خودداری نکند و ذخایر بدنی خود را انباشته کند با انجام عمل روزه‌داری  فرصت آن را داشت که سالی یکبار چربی‌های ذخیره را در طول مدت یک‌ ماه روزه‌داری تدریجاً، بدون کمترین عوارض و عواقب وخیمی هضم کرده و بار بدن را سبک‌تر کند.

این استاد دانشگاه طبق نتایج تحقیقات علمی در مقایسۀ دو گروه روزه‌دار و غیر روزه‌دار گفت: مقدار کلسترول LDL ، کلسترول تام و تری گلیسیرید در گروه روزه دار کاهش قابل توجهی داشته است. بنابراین به نظر می‌رسد رعایت الگوی غذایی مناسب، همراه با کاهش انرژی دریافتی در ماه مبارک رمضان می‌تواند باعث کاهش چربی های خون و کاهش شاخص هایی همچون BMI و کلسترول خون گردد .

دکتر توکلی: با توجه به اینکه روزه گرفتن میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم می کند گفت: ادامه روش الگوی رژیم غذایی بعد اتمام ماه رمضان باعث می شود افراد مبتلا به چربی خون بالا همیشه سالم باشند.

وی با ذکر اینکه گر چه براین باوریم که دین اسلام هیچگونه نیازی به تأیید علمی ندارد، افزود: آگاهی و عمل کردن به دستورات و توصیه‌های اسلام در مورد تغذیه، ضامن سلامت جسم و روح انسان است .

این استاد دانشگاه با توجه به اینکه وجود 756 آیه و روایت  در مورد تغذیه (شامل 369 آیه و 387 روایت) آمده است اسلام را بعنوان یک دین الهی و مترقی به موضوع تغذیه معرفی کرد.

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت پیشگیری از چاقی را با کم خوری و پرهیز از پرخوری عنوان کرد و گفت: یک رژیم غذایی مناسب با رعایت تعادل از نظر مصرف تمام گروه‌های مواد غذائی از جمله میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات است؛ همچنین مصرف غذاهای سرخ شده نامناسب بوده و باید محدود شوند این غذاها باعث سوء هاضمه، دل درد و افزایش وزن می شوند. 

انتهای پیام/خ

,

وی با توجه به اینکه در تحقیقات مختلف، کم شدن وزن بدن به میزان 7/1 تا 8/3 کیلوگرم پس از یک ماه  روزه داری گزارش شده است، گفت: البته مقدار کاهش وزن در افراد چاق بیشتر از افراد با وزن معمولی است. همچنین تغییرات مختصری در T3 , T4 در زنان دیده می شود که با خوردن مواد کربوهیدراته دوباره به مقدار طبیعی می‌رسد.

,

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت با ذکر اینکه اعمال روزه‌داری کاهش تدریجی و کنترل شده وزن است، گفت: همانطور که در ماه مبارک رمضان سیگار کشیدن را ترک کرده و کاهش یا ترک مصرف بعضی از مواد غذائی و نوشیدنی‌های مضر نظیر نوشابه‌های گازدار و چیپس و سایر تنقلات را در سبد غذایی داشتیم، باید بعداز اتمام ماه مبارک رمضان این تمرینات را برای ثابت ماندن کاهش وزن خود ادامه دهیم.

,

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مستحب است انسان قبل از سیری کامل از سر سفره بلند شود، خاطر نشان کرد: امروزه پس از طی مراحل مختلف علمی و تجربی و پس از تحمل خسارت سنگین ناشی از مرگ و میرها و بیماری‌های مختلفی مثل تصلب شرایین و ازدیاد کلسترول خونی و چاقی به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه مبارزه با چاقی عبارتست از کم خوری.

,

وی با ذکر اینکه اگر انسانی در عرض سال به علت طمع یا غفلت یا به هر علتی از شکم پرستی و پرخوری خودداری نکند و ذخایر بدنی خود را انباشته کند با انجام عمل روزه‌داری  فرصت آن را داشت که سالی یکبار چربی‌های ذخیره را در طول مدت یک‌ ماه روزه‌داری تدریجاً، بدون کمترین عوارض و عواقب وخیمی هضم کرده و بار بدن را سبک‌تر کند.

,

این استاد دانشگاه طبق نتایج تحقیقات علمی در مقایسۀ دو گروه روزه‌دار و غیر روزه‌دار گفت: مقدار کلسترول LDL ، کلسترول تام و تری گلیسیرید در گروه روزه دار کاهش قابل توجهی داشته است. بنابراین به نظر می‌رسد رعایت الگوی غذایی مناسب، همراه با کاهش انرژی دریافتی در ماه مبارک رمضان می‌تواند باعث کاهش چربی های خون و کاهش شاخص هایی همچون BMI و کلسترول خون گردد .

,

دکتر توکلی: با توجه به اینکه روزه گرفتن میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم می کند گفت: ادامه روش الگوی رژیم غذایی بعد اتمام ماه رمضان باعث می شود افراد مبتلا به چربی خون بالا همیشه سالم باشند.

,

وی با ذکر اینکه گر چه براین باوریم که دین اسلام هیچگونه نیازی به تأیید علمی ندارد، افزود: آگاهی و عمل کردن به دستورات و توصیه‌های اسلام در مورد تغذیه، ضامن سلامت جسم و روح انسان است .

,

این استاد دانشگاه با توجه به اینکه وجود 756 آیه و روایت  در مورد تغذیه (شامل 369 آیه و 387 روایت) آمده است اسلام را بعنوان یک دین الهی و مترقی به موضوع تغذیه معرفی کرد.

,

مدیر گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت پیشگیری از چاقی را با کم خوری و پرهیز از پرخوری عنوان کرد و گفت: یک رژیم غذایی مناسب با رعایت تعادل از نظر مصرف تمام گروه‌های مواد غذائی از جمله میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات است؛ همچنین مصرف غذاهای سرخ شده نامناسب بوده و باید محدود شوند این غذاها باعث سوء هاضمه، دل درد و افزایش وزن می شوند. 

,

انتهای پیام/خ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه