اخبار داغ
  1. انتقاد جدی از سیاست‌های وزیر راه در پیشبرد اهداف قانون مسکن
  2. اگر آمریکا نگران ایران هسته ای است باید کل منطقه عاری از اسلحه شود/ رژیم صهیونیستی بازیگر خطرناک پشت پرده مذاکرات
  3. ماساژ با خاک ممنوعه؛ لوکس‌گرایی بر جنازه‌ طبیعت
  4. اگر قرار است ایران خلع سلاح شود باید کل منطقه خلع سلاح شوند/ چرا غرب نگران سلاح اتمی رژیم صهیونیستی نیست؟
  5. روزی برای مردی از نیشابور/ عطار، بانگ پرندگان در سکوت قرن‌ها
  6. موفقیت و پیروزی مطلقاً ممنوع؛ شوم، سیاه و نگون‌بخت مثل استقلال!
  7. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  8. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  9. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  10. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  11. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  12. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  13. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  14. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  15. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  16. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  17. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  18. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  19. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  20. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!

تعبیرخواب یک صاحب دل برای محمدخاتمی/ بازگشت روحانی با وانت نامه از خوزستان/ برگزاری کنگره حامیان احمدی نژاد درتهران/ آغاز فشارها برعارف برای کاندیداتوری از یزد و...

تعبیرخواب یک صاحب دل برای محمدخاتمی/ بازگشت روحانی با وانت نامه از خوزستان/ برگزاری کنگره حامیان احمدی نژاد درتهران/ آغاز فشارها برعارف برای کاندیداتوری از یزد و...
در جریان سفر استانی حسن روحانی به استان خوزستان، بساط نامه نگاری وعریضه نویسی داغ بوده به گونه ای که بخش قابل توجهی از مردم برای رساندن نامه هایشان در اطراف کاروان ماشین های حامل هیات دولت جمع شده بودند. گفته می شود بیش از یک وانت نامه از مردم خوزستان دریافت شده اما هنوز راهکاری برای پاسخ به نامه های مردم ارائه نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، در جریان پیگیری‌های خبری به "زمزمه"هایی برمی‌خورند که میهمان‌‌کردن مخاطبان به این شنیده‌ها خالی از لطف نیست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

*جریان اصلاح طلب اقدام به راه اندازی لویی جرگه ای 40 نفره کرده تا برای این جریان تصمیم گیری نماید. جلسه اخیر لویی جرگه که با حضور محمد خاتمی برگزار شده با سه مصوبه همراه بوده است:1- باید پیگیر دیدار مهمانان خارجی، اعضای تشکل ها و چهره های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با هاشمی رفسنجانی باشیم.2-باید هاشمی را عنصر در خط انقلاب و رهبری معرفی کنیم تا اصولگرایان نتوانند وی را به نقد و چالش بکشند.3- باید تعامل خود را با وزرا و استانداران و مدیران دولت روحانی استمرار بخشیم تا فضای سیاسی و رسانه ای برای مانور اصلاح طلبان مهیا شود.

,


*در جلسه تعدادی از اعضای مجمع روحانیون که درباره انتخابات مجلس برگزار شد، حاضران معتقد بودند ما شانسی برای پیروزی در انتخابات مجلس با ارائه لیست مستقل نداریم. عنصر خاکستری اصلاحات نیز با تایید سخنان حاضران گفته است:" ما در انتخابات خبرگان شانس موفقیت با ارائه لیست مستقل داریم اما در انتخابات مجلس چاره ای جز ائتلاف با جریان اعتدال نداریم. "

*در جلسه گروهی از مدیران احمدی نژاد که در دفتر یک دانشگاه در حال تاسیس برگزار شد، گفته شده است:" ما برای انتخابات مجلس در تهران شانسی نداریم اما وضعیت مان در برخی شهرها به ویژه شهرهای کوچک خوب است. اگر بخواهیم در مجلس کرسی داشته باشیم باید شبکه هواداران خود را در شهرها منسجم نماییم." در این جلسه طرح برگزاری یک نشست سراسری متشکل از مسوولان ستادهای انتخاباتی حامیان احمدی نژاد در تهران به تصویب رسید. 

*در جلسه اصلاح طلبان از محمد خاتمی خواسته شده است با محمد رضا عارف صحبت شود تا وی از کاندیداتوری و ارائه لیست مستقل در تهران منصرف شود. در این جلسه گفته شده اگر عارف را متقاعد کنیم در یزد کاندیدا شود هم وارد مجلس می شود و هم لیست اصلاح طلبان متشتت نمی شود. در این جلسه تاکید شده چنانچه عارف در تهران سرلیست نباشد پتانسیل کاندیداتوری برای ریاست مجلس را از دست داده و کار ما راحت تر می شود. در این جلسه پیشنهاد شده موسوی لاری رابط انتخاباتی خاتمی و عارف باشد.

*در هفته گذشته جمعی از مدیران دولت هاشمی و خاتمی واصلاح طلبان قزوین در دفتر شیخ قدرت علیخانی گرد هم آمدند. از نکات قابل تامل، حضور استاندار و معاون سیاسی وی در این نشست سیاسی بود که با صرف شام به پایان رسید. گفته می شود استاندار در این جلسه گفته من برای این جلسه دعوت نشده بودم اما به صرف اطلاع از تشکیل جلسه آمدم.

*شنیده ایم که قرار است رئیس مجلس در نقد سخنان اکبر ترکان علیه نمایندگان مجلس سخنانی را ایراد نماید. لاریجانی معتقد است برخی می خواهند با حرف های نپخته رابطه مجلس و دولت را تیره کنند.

*شنیده ایم که اعضای شورای برنامه ریزی سفر استانی رئیس جمهور و تیم همراه وی به خوزستان را آقایان محمد شریعتمدار، علی یونسی، محمد رضا صادق، حسام الدین آشنا، حسین فریدون و محمد نهاوندیان تشکیل داده بوده اند که به دلیل نخستین تجربه، این سفر با ناهماهنگی ها، دلخوری ها و تاخیرهایی همراه بوده است.

*خبرهای ضد و نقیضی درباره ادامه ریاست محمد علی نجفی در محافل رسانه ای مطرح شده است. برخی خبرها حاکی است به دلیل بیماری قلبی نجفی احتمال دارد وی به مسوولیت سبکتری در دولت منتقل شود. این در حالی است که برخی منابع دیگر این خبر را رد کرده اند.

*تلاش حزب منحله مشارکت برای فک پلمپ دفتر این حزب ناکام ماند. در جلسه اخیر این حزب مقرر شده بود به هواداران خود در شهرستان ها توصیه نماییم آمادگی شان را برای حضور در انتخابات مجلس بالا برده و با اعلام پروژه" بسیج ثبت نام" وارد صحنه شوند. اعضای حزب منحله مصوب کرده اند با فراخوان ثبت نام هواداران خود باید هزینه رد صلاحیت ها را در شورای نگهبان بالا ببریم.

*شنیده ایم سه روز پیش از شروع اجلاس داووس، محمود سریع القلم به سوییس سفر کرده است. برخی حامیان روحانی معتقدند بخشی از متن سخنرانی روحانی در اجلاس داووس با دیدگاه های سریع القلم تطابق دارد.

* پس از انتقاد نمایندگان مجلس مبنی بر عدم ارائه توضیحات شفاف از سوی مسوولان مربوطه پیرامون مذاکرات ژنو و نحوه اجرای آن، در هفته گذشته کمیسیون امنیت ملی تصمیم به تشکیل تیم ناظر بر اجرای توافقنامه ژنو توسط نمایندگان مجلس گرفت که در رسانه ها بازتاب یافت. اما در روزهای اخیر خبردار شدیم با تعامل دولت و مجلس و برنامه ریزی جهت حضور یافتن ظریف ، صالحی و عراقچی در کمیسیون های مجلس، احتمال منتفی شدن تشکیل این تیم ناظر وجود دارد. 

*شنیده ایم حسن روحانی از لحن سخنان اکبر ترکان درباره نمایندگان مجلس اظهار گلایه و نگرانی کرده و گفته است این گونه موضع گیری ها باعث اخلال و برهم خوردن رابطه دولت و مجلس می شود. 

*در جلسه اصلاح طلبان و اعتدالیون درباره چگونگی به وحدت رسیدن در انتخابات مجلس مباحث مختلفی ارائه شده است. (ع- م) نماینده اصلاح طلبان پیشنهاد داده است که ما در تهران مانع ارائه لیست جداگانه نشویم اما در شهرستان ها حتما باید با لیست واحد شرکت کنیم. در پاسخ به این پیشنهاد، (الف- ت) نماینده اعتدالیون گفته این پیشنهاد رندانه است. شما در شهرستان ها که نه رسانه و نه تشکیلات منسجم دارید می خواهید از ظرفیت ما استفاده کنید اما در تهران که رسانه و پایگاه دارید می خواهید لیست مستقل دهید و پیروزی خود در تهران را به سراسر کشور تعمیم دهید و بگویید ما پیروز انتخابات مجلس بودیم.

*شنیده ایم که یکی از هم حجره ای های خاتمی با یادآوری خوابی که وی در دوران طلبگی در مدرسه دارالشفا دیده بود و تعبیری که اهل دلی به نام فکور برای وی داشته است، از وی خواسته به دور از تاثیرات فضای لیبرالیستی و روشنفکری، اهتمام بیشتری در ترویج مکتب اهل بیت و مذهب جعفری داشته باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه