اخبار داغ

گزارش اوشیدا از علاقه کارآفرین سیستانی به اقتصاد مقاومتی؛

علاقه به پرورش مرغ بومی جوان کارآفرین سیستانی را به سمت اجرای اقتصاد مقاومتی کشاند/ اقتصاد مقاومتی توام با تولید بومی است

علاقه به پرورش مرغ بومی جوان کارآفرین سیستانی را به سمت اجرای اقتصاد مقاومتی کشاند/ اقتصاد مقاومتی توام با تولید بومی است
مجتبی خسروی کارآفرین بسیجی مدت هفت سال است که به پرورش مرغ بومی اشتغال دارد و از این کار بسیار راضی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا:  از دیدگاه مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتى یک شعار نیست؛ یک واقعیت است، انتظار می ­رود در لابه‌‌‌لاى این مشکلات در وسط این خارها، گام‌هاى استوار، همت‌ها و تصمیم‌هایى هم گرفته شود که بناست از وسط این خارها عبور کند و خودش را به آن نقطه‌‌‌ مورد نظر برساند؛ وضع کشور الان اینجورى است.
با نگاهی به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص حساسیت به بحث اقتصاد مقاومتی به سراغ یکی از کارآفرینان بسیجی ساکن روستای کلوخی شهرستان زابل رفتیم و با پشتکار مثال زدنی وی آشنا شدیم.

مجتبی خسروی کارآفرین بسیجی مدت هفت سال است که به پرورش مرغ بومی اشتغال دارد و از این کار بسیار راضی است.

این جوان کارآفرین میگوید: با توجه به اینکه پستی بلندی های زیادی در این کار وجود دارد اما من با علاقه زیادی این کار را انجام دادم.

وی ادامه داد: در روستای کلوخی مجموعه هزار متری دارم که شامل دو سالن استاندار و دو سالن بصورت سنتی است که در هر دوره 1000 جوجه بومی پرورش داده می شود.

خسروی گفت: سود دهی فروش بستگی به بازار دارد و فصل زمستان نسبت به تابستان فروش خوب است، بدلیل اینکه از اردبیهشت ماه جوجه محلی خود روستاییان به بازار می آید، آنچنان فروشی ندارد.

این کارآفرین سیستانی گفت: ما در شرقی ترین نقطه کشور با کسی که در بیرجند با هزینه کمتری از لحاظ تفاوت قیمت دانه و دیگر هزینه ها اقدام به پرورش مرغ بومی می کند، به همان نسبت سود کمتری عاید تولید کنندگان مرغ بومی در این منطقه می شود، چون هزینه های دانه و جوجه بالاتر است .

خسروی افزود: وقتی که هزار جوجه چهار تن دانه می برد، این هزینه به نفع تولید کننده بیرجندی است و تولید کننده در این منطقه سود چندانی نمی برد.

وی با اشاره به مشکلات فروش و نبود بازار فروش در زابل عنوان کرد: زابل شهر بسته ای است و فروش بیشتر دست دلالان است و فروشنده خیلی کم سود می برد.

این کارآفرین بسیجی بیان کرد: دستگاه جوجه کشی و مرغ تخم گذار دارم و با جمع آوری تخم مرغ ها از طریق دستگاه به جوجه تبدیل می شوند.

خسروی گفت: در این موقع از فصل؛ از شهرهای دیگر مثل یزد و اصفهان جوجه می آورم و بعد از 45 روز قابل فروش هستند.
  
وی با اشاره به اینکه تسهیلات 10میلیونی از بسیج سازندگی دریافت کردم، گفت: در کنار این تسهیلات چندین برابر خودم هزینه کردم و مکانی برای تولید و پرورش مرغ بومی پرداختم.

خسروی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با تولید بومی در هر منطقه بوجود می آید، گفت: با ایجاد شرکت تعاونی تولید دانه مرغی در سیستان قطعا بار مالی و هزینه های تولید برای تولیدکنندگان کاسته می شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه