اخبار داغ

گزارش تصویری/

حلیم بادمجان غذای سنتی سفره افطار

حلیم بادمجان غذای سنتی سفره افطار
ماه مبارک رمضان که از راه می رسد، مردم هر دیار با آداب و سنت های ویژه و خاصی سعی می کنند، لحظات معنوی آن را دلنشین تر و با حال و هوای مطلوبی سپری کنند.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماه مبارک رمضان که از راه می رسد، مردم هر دیار با آداب و سنت های ویژه و خاصی سعی می کنند، لحظات معنوی آن را دلنشین تر و با حال و هوای مطلوبی سپری کنند. گذشته از معنویت مراسم سحر و افطار، یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های ماه رمضان ، پخت غذاهای سنتی و لذیذ و زینت بخشیدن به سفره‌های افطار است. حلیم بادمجان یک نمونه از غذاهای سنتی است که در بیشتر سفره‌های افطار به چشم می‌خورد. این غذا در اصفهان طرفداران زیادی دارد و به نوعی از ارکان اصلی سفره افطار آنان به شمار می‌رود، چون به دلیل استفاده از گوشت هم بسیار مقوی ست و هم رنگ و بوی دلپذیری به سفره می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه