اخبار داغ

معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد؛

معدوم سازی4000 کیلو مواد غذایی فاسد در روزهای نخست ماه رمضان

معدوم سازی4000 کیلو مواد غذایی فاسد در روزهای نخست ماه رمضان
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در ۱۰ روز نخست ماه رمضان امسال چهار هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی از سطح مراکز تهیه و توزیع جمع آوری و معدوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری سینا، شکرالله سلمان‌زاده شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ماه رمضان امسال به طور میانگین در هر شهرستان استان اهواز چهار اکیپ از بازرسان بهداشت محیط روزانه در قالب طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,

 

معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: این بازدید‌ها بیشتر شامل مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی حساس فصلی مرتبط با ماه رمضان از جمله رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها و به‌ویژه شیرینی پزی‌ها و کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم در زمان فعالیت بازار در زمان عصر تا افطار و همچنین در قالب بازرسی‌های شامگاهی از زمان بعد از افطار تا پاسی از شب بود.

 

وی افزود: در ۱۰ روز نخست ماه مبارک رمضان بیش از ۳ هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز عرضه آش، حلیم و کارگاهای قنادی و تولید زولبیا و بامیه، رستوران و سایر مراکز و اماکن عمومی صورت گرفت.

 

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی اهواز گفت: از این تعداد بازدید برای ۳۰۱ مرکز تهیه و توزیع متخلف اخطاریه بهداشتی صادر شد و ۶۲ مرکز تهیه و توزیع به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

سلمان‌زاده، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در این بازدید‌ها مراکزی هم پلمب شدند، عنوان کرد: ۳۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و خوراکی در این مدت پلمب شدند.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بیش از ۴۰۰۰ کیلو گرم مواد غذایی شامل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و سایر مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم شده است.

 

انتهای پیام/

,

 

,

معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: این بازدید‌ها بیشتر شامل مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی حساس فصلی مرتبط با ماه رمضان از جمله رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها و به‌ویژه شیرینی پزی‌ها و کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم در زمان فعالیت بازار در زمان عصر تا افطار و همچنین در قالب بازرسی‌های شامگاهی از زمان بعد از افطار تا پاسی از شب بود.

,

 

,

وی افزود: در ۱۰ روز نخست ماه مبارک رمضان بیش از ۳ هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز عرضه آش، حلیم و کارگاهای قنادی و تولید زولبیا و بامیه، رستوران و سایر مراکز و اماکن عمومی صورت گرفت.

,

 

,

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی اهواز گفت: از این تعداد بازدید برای ۳۰۱ مرکز تهیه و توزیع متخلف اخطاریه بهداشتی صادر شد و ۶۲ مرکز تهیه و توزیع به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

,

 

,

سلمان‌زاده، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در این بازدید‌ها مراکزی هم پلمب شدند، عنوان کرد: ۳۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و خوراکی در این مدت پلمب شدند.

,

 

,

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بیش از ۴۰۰۰ کیلو گرم مواد غذایی شامل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و سایر مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه