اخبار داغ
  1. باید در فضای مجازی، محتوای متناسب با نیاز مخاطب تولید و عرضه کنیم/ فضای مجازی نیازمند دفاع هوشمندانه و همگانی است
  2. رفع تحریم‌ها را با جدیت در مذاکرات پی‌گیری می‌کنیم
  3. برخی خودروها همچون ارابه‌های مرگ عمل می‌کنند
  4. اگر آمریکا نگران ایران هسته ای است باید کل منطقه عاری از اسلحه شود/ رژیم صهیونیستی بازیگر خطرناک پشت پرده مذاکرات
  5. نگاه وزیر راه به مسکن، اشتباهی است که ثابت شده/ مجلس! آیا زمان استیضاح فرا نرسیده است؟
  6. ماساژ با خاک ممنوعه؛ لوکس‌گرایی بر جنازه‌ طبیعت
  7. اگر قرار است ایران خلع سلاح شود باید کل منطقه خلع سلاح شوند/ چرا غرب نگران سلاح اتمی رژیم صهیونیستی نیست؟
  8. روزی برای مردی از نیشابور/ عطار، بانگ پرندگان در سکوت قرن‌ها
  9. موفقیت و پیروزی مطلقاً ممنوع؛ شوم، سیاه و نگون‌بخت مثل استقلال!
  10. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  11. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  12. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  13. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  14. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  15. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  16. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  17. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  18. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  19. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  20. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

صادرات واکسن تب برفکی از سال آینده

صادرات واکسن تب برفکی از سال آینده
رئیس مؤسسه سرم سازی راری گفت: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده در سال آینده صادرات واکسن تب برفکی را خواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، حمید کهرام بعد از ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت انجام شد اظهار داشت: انعقاد قراردادی با شرکت واکسن‌سازی روناک واقع در شهر مهاباد در سال گذشته انجام شده است که در این راستا نخستین قرارداد بزرگ موسسه برای انتقال تکنولوژی و تولید واکسن تب برفکی انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این مسؤول با اشاره به اینکه بیان اینکه کشور با تمهیدات اندیشیده شده تا پایان سال‌جاری می‌توانیم به بالاترین میزان تولید اسمی شرکت در روناک برسیم افزود: در این راستا می‌توانیم به تولیدات بالا دست پیدا کنیم.

,

کهرام در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امیدواریم تا پایان سال‌جاری بتوانیم در تولید این واکسن به خودکفایی برسیم تأکید کرد: پس از رسیدن به خودکفایی صادرات این محصول را نیز در برنامه‌های خود داریم.

وی یکی دیگر از برنامه های این موسسه واگذاری دانس فنی تولید واکسن به بخش خصوصی است که با این اقدام گامهای خود را به سمت تجاری سازی پیش می بریم.

رئیس موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم‌سازی رازی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه با توجه به اهمیت نقش پژوهش از دو سال پیش کار تحقیقاتی و پژوهشی در این موسسه انجام شده است افزود: از مهمترین الزامات کار این موسسه تحقیق و پژوهش است که هم اکنون با جدیت وتوان بیشتری پیگیری می‌شود.

,
,
,
,
,

کهرام از دو برابر شدن درآمدهای اختصاصی موسسه رازی خبر داد و عنوان کرد: این درآمد حاصل محصولات پزشکی فروخته شده به وزارت بهداشت و محصولات دامی فروخته شده به سازمان دامپزشکی و همچنین تولیدات در بخش طیور و دامی که در بازار آزاد به فروش رفته است، می‌باشد.

,

وی پیش رفتن به سمت اقتصاد مقاومتی را مهم خواند و بیان داشت: باید با تمهیدات و تلاش بیشتر به سمت اقتصاد مقاومتی پیش برویم و با تولید واکسن‌های باکیفیت به این مهم دست پیدا کنیم.

,

رئیس موسسه رازی در ادامه سخنان خود از راه‌اندازی شورای خبرگان در رازی خبر داد و گفت: این شورا با هدف واگذاری تکنولوژی به بخش خصوصی راه‌اندازی شده است چرا که برای انتقال این مهم نیازمند زیرساخت‌های اساسی هستیم.

کهرام همچنین به تهیه سرم‌های ضدمار و عقرب گزیدگی از اسب اشاره کرد و گفت: در این راستا از سال گذشته یک ساختمان مجزا در موسسه برای تولید این سرم‌ها راه‌اندازی شده است.

,
,
,

به گفته کهرام با توجه به اهمیت این سرم‌ها می‌توانیم تا پایان سال‌جاری صادرات جدی را در این زمینه ایجاد کنیم.

وی مکان تهیه این سرم‌ها در کردان عنوان کرد و افزود: برای تهیه این سرم‌ها از اسب استفاده می‌شود به طوری‌ که برای تهیه این سرم‌ها سم ضعیف شده عقرب یا مار را به اسب‌ها تزریق می‌شود و اسب‌ها تولید ایمنی کرده و سرم از آن‌ها گرفته می‌شود و جدا و آماده‌سازی می‌شود.

,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه