اخبار داغ
  1. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  2. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  3. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  4. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  5. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  6. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار مکررات؟
  7. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  8. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  9. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  10. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  11. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است
  12. برکناری معاون پارلمانی دولت پس از تایید خبر سفر به قطب جنوب
  13. رکوردشکنی گیشه در نوروز ۱۴۰۴؛ تحول در سینمای ایران یا تکرار چالش‌های گذشته؟
  14. پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴/ رکود و ناکامی دولت در تحقق وعده مسکن در سال 1403
  15. دولت به وعده‌های معیشتی عمل نکرد/ برخی مدیران به‌صورت موشکی به پست‌های بالا پرتاب می‌شوند
  16. دولت را ملزم خواهیم کرد که قانون برنامه هفتم را عملیاتی کند
  17. همه تبعات یک تصمیم اشتباه؛ شمشیربازی به‌دنبال بازگشت آب رفته به جوی!
  18. انتقالی بزرگ با نتیجه‌ای ناموفق؛ در انتظار فصل تو، تمام فصل‌ها گذشت!
  19. مسیر ایران‌دوستی با هادی چوپان؛ گرگ‌ها بالاتر از همه می‌ایستند!
  20. بازار ارز توافقی ۱۴۰۳؛ حقیقت یا رویا؟/ ۹۷ درصد انحصار ارز در کشور در دست عوامل دولتی

آشنایی با طرز تهیه شولی؛

شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها+تصاویر

شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها+تصاویر
«آش شولی» غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، سرکه است ولی بعضی‌ها با چاشنی رب انار نیز میل می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدبانو؛ «آش شولی» غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، سرکه است ولی بعضی‌ها با چاشنی رب انار نیز میل می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدبانو,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

مواد اولیه:

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

چغندر: دو عدد بزرگ

پیاز: سه عدد

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

آرد: یک و نیم لیوان

عدس: یک لیوان

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

انتهای پیام/

 

,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

مواد اولیه:

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

چغندر: دو عدد بزرگ

پیاز: سه عدد

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

آرد: یک و نیم لیوان

عدس: یک لیوان

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

انتهای پیام/

,

, ,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

,

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

,

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

,

مواد اولیه:

,

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

,

چغندر: دو عدد بزرگ

,

پیاز: سه عدد

,

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

,

آرد: یک و نیم لیوان

,

عدس: یک لیوان

,

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

,

نمک: به میزان لازم

,

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

,

سرکه: به میزان دلخواه

,

طرز تهیه:

,

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

,

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

,

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

,

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

,

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

,

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

,

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

,
, ,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه