logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

نفر اول بازی ایران و نیجریه+عکس

نفر اول بازی ایران و نیجریه+عکس
علیرضا حقیقی در دیدار با نیجریه موفق شد دروازه خود را بسته نگه دارد تا از این حیث منحصر به فرد باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، تیم ملی فوتبال ایران در حالی برای چهارمین بار در جام جهانی حضور یافته که در 3 دوره قبلی در 9 بازی یک برد، 2 مساوی و 6 باخت کسب کرده و 6 گل زده و 18 گل خورده را در کارنامه خود ثبت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
عکس/دروازه بان منحصربه‌فرد تیم ملی ایران
, عکس/دروازه بان منحصربه‌فرد تیم ملی ایران,

شب گذشته (دوشنبه شب) ایران دهمین بازی خود در تاریخ جام جهانی را مقابل نیجریه قهرمان افریقا برگزار کرد و موفق شد با عملکرد خوب خط دفاعی خود برای اولین بار بدون گل خورده از زمین خارج شود. این نتیجه باعث شد نام مرد شماره یک تیم ملی ایران "علیرضا حقیقی" در تاریخ فوتبال ایران ماندگار شود چرا که پیش از او همه دروازه بانان نامدار ایران با گل خورده زمین بازی را ترک کرده بودند؛ناصرحجازی در جام جهانی 1978 در 3 بازی مقابل اسکاتلند (1-1)، پرو (4-1) و هلند (3-0) گل خورده بود، نیما نکیسا در جام جهانی 1998 در بازی برابر یوگوسلاوی (1-0) و احمدرضا عابدزاده در دو بازی برابر آمریکا (1-2) و آلمان (2-0) دروازه شان باز شده بود و ابراهیم میرزاپور هم در جام جهانی 2006 در برابر مکزیک (3-1)، پرتغال (2-0) و آنگولا (1-1) دروازه اش باز شده بود.

باید دید اگر حقیقی در دو بازی آینده نیز دروازه بان ایران باشد به همراه دفاع خوب ایران این رکورد را حفظ خواهد کرد یا خیر؟ مقابل مهاجمان زهردار آرژانتین و بوسنی امری تقریبا محال به نظر می رسد.

,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه