نگاه روز : سارقان بیت المال یوزپلنگ شدند!
یادتان هست تمام روزهایی که فوتبالیست ها را بی غیرت خطاب کردیم. یادتان هست که می گفتیم آنها فقط پول می گیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا المپیک 2012 را به یاد دارید؟؟؟ یادتان می آید هر مدالی که گرفته می شد، بعدش چه اتفاقی می افتاد؟ یادتان می اید هر ورزشکار که روی سکو می رفت را با فوتبالی ها مقایسه می کردیم؟ یادتان هست که حسابی از خجالت فوتبالی هایمان در آمدیم. یادتان هست همان روزها تیم ملی به لبنان باخت؟؟؟ یادتان هست آنقدر از کیروش انتقاد کردیم که به او فرصت حرف زدن نمی دادیم؟ یادتان هست همان روزها کی روش می گفت ما کره را رفت وبرگشت می بریم وصعود می کنیم؟ یادتان هست که چقدر به او خندیدیم. گفتیم که تو از پس لبنان بر نمی آیی آن وقت کره را بتوانی ببری؟؟
, شبکه اطلاع رسانی دانا,یادتان هست تمام روزهایی که فوتبالیست ها را بی غیرت خطاب کردیم. یادتان هست که می گفتیم آنها فقط پول می گیرند. آن همه استرس وفشار را برای صعود ایجاد کردیم. حتما همه اینها را به یاد دارید. یادتان می آید که قبل از صعود سرمربی می گفت نمی خواهیم برای تفریح به برزیل برویم و ما باز می خندیدیم ومی گفتیم تو تیم را به برزیل ببر، بقیه اش پیشکش... یادتان می آید بعد از قرعه کشی جام جهانی فقط تیممان را مسخره کردیم؟؟ حرفهایی که در مورد هاشم بیک زاده زدیم یادتان هست؟؟؟ یادتان هست هیچ کس فکر نمی کرد مقابل آرژانتین کمتر از 3،4گل بخوریم؟؟؟ یادتان هست که تا یادمان می آید به تیم ملی غر زدیم وآیه یاس خواندیم؟ همه مقابل کی روش بودیم و فوتبالیست هایمان. آن روزها که بازار المپیک داغ بود و مدال گرفتن ورزشکاران دیگر، حسابی به فوتبال تاختیم و حالا که سفره جام جهانی گسترده ست و حرف از فوتبال است همگی پای بازیها می نشینیم و بعد از تساوی مقابل نیجریه به خیابان ها می ریزیم وشادی می کنیم. از باخت مقابل آرژانتین ناراحت می شویم اما باز هم شادی های شبانه را از دست نمی دهیم.
این روزها غرور و غیرت و تعصب ایرانی بودن را به رخ همه جهانیان کشیدیم تا آنجا که باخت هم ما را می تواند خوشحال کند ونگاه تمام جهانیان را به ما معطوف کند. کمتر کسی روزهای گذشته را به یاد می آورد. دیگر کسی به یاد پول های کلان در فوتبال نمی افتد. دیگر کسی بی غیرتی را برچسب بازیکنان نمی کند. دیگر هیچ کس انتقاد نمی کند. همه ما فقط از یک عبارت برای فوتبالیست هایمان استفاده می کنیم "یوزپلنگان ایران" .
یادتان هست تمام روزهایی که فوتبالیست ها را بی غیرت خطاب کردیم. یادتان هست که می گفتیم آنها فقط پول می گیرند. آن همه استرس وفشار را برای صعود ایجاد کردیم. حتما همه اینها را به یاد دارید. یادتان می آید که قبل از صعود سرمربی می گفت نمی خواهیم برای تفریح به برزیل برویم و ما باز می خندیدیم ومی گفتیم تو تیم را به برزیل ببر، بقیه اش پیشکش... یادتان می آید بعد از قرعه کشی جام جهانی فقط تیممان را مسخره کردیم؟؟ حرفهایی که در مورد هاشم بیک زاده زدیم یادتان هست؟؟؟ یادتان هست هیچ کس فکر نمی کرد مقابل آرژانتین کمتر از 3،4گل بخوریم؟؟؟ یادتان هست که تا یادمان می آید به تیم ملی غر زدیم وآیه یاس خواندیم؟ همه مقابل کی روش بودیم و فوتبالیست هایمان. آن روزها که بازار المپیک داغ بود و مدال گرفتن ورزشکاران دیگر، حسابی به فوتبال تاختیم و حالا که سفره جام جهانی گسترده ست و حرف از فوتبال است همگی پای بازیها می نشینیم و بعد از تساوی مقابل نیجریه به خیابان ها می ریزیم وشادی می کنیم. از باخت مقابل آرژانتین ناراحت می شویم اما باز هم شادی های شبانه را از دست نمی دهیم.
,این روزها غرور و غیرت و تعصب ایرانی بودن را به رخ همه جهانیان کشیدیم تا آنجا که باخت هم ما را می تواند خوشحال کند ونگاه تمام جهانیان را به ما معطوف کند. کمتر کسی روزهای گذشته را به یاد می آورد. دیگر کسی به یاد پول های کلان در فوتبال نمی افتد. دیگر کسی بی غیرتی را برچسب بازیکنان نمی کند. دیگر هیچ کس انتقاد نمی کند. همه ما فقط از یک عبارت برای فوتبالیست هایمان استفاده می کنیم "یوزپلنگان ایران" .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه