اخبار داغ

گزارشی از کوچولوهای نابغه قرآنی

گزارشی از کوچولوهای نابغه قرآنی
حنانه و علی نوابغ قرآنی و نشانه های دیگری از قدرت خداوند رحمان هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، ماه رمضان، ماه نزول قرآن، ماهی که هر کس یک آیه از قرآن را بخواند برابر است با ختم کل قرآن و افراد به طرق مختلف در جلسات قرآنی حاضر می‌شوند تا با دل و جان گوش به آیات قرآن بسپارند. به همین خاطر در یک جلسه‌ی قرآنی در حسینیه‌ی بنی فاطمه واقع در محله‌ی سرچشمه حاضر شدیم، جلسه‌ای که اشخاص متفاوتی از قشرهای مختلف از کوچیک و بزرگ در آنجا حضور داشتتند اما آنچه که بیشتر از همه نظرها را جلب می‌کرد حضور کودکان 2 ساله، 6 ساله و 7 ساله بود که برخی از آنها حافظان قرآن و برخی دیگر حافظ 10 و 20 جزء قرآن بودند. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

  
یکی از خادمین مسجد یکی  یکی  حافظان را به ما معرفی می‌کرد. 
  
آقای خادم، حنانه و علی را نشانم داد. حنانه 7 ساله حافظ قرآن است و علی 8 ساله هم حافظ قرآن بود. 
  
فضای مسجد با تلاوت قرآن آرامش عجیبی داشت به خصوص اینکه استاد نام آشنا، استاد سبزعلی تلاوت قرآن و آموزش را بر عهده داشت. 
 
بعد از تلاوت استاد سبزعلی و حاضرانی که آنجا بودند نوبت به حنانه و علی رسید. ابتدا علی در جایگاه تلاوت نشست و استاد سبزعلی از او سوال می‌کرد. 
 
استاد سبزعلی هرچه از قرآن می‌پرسید علی به درستی پاسخ می‌داد طوری که انگار تک تک آیه‌ها و کلمات را از روی آن می‌خواند و همه‌ی حاضران مدام ماشاالله و احسنت به این کودک 8 ساله می‌گفتند. 
 
بعد از علی، حنانه وارد جایگاه تلاوت شد و با آن سن کم چنان صوت زیبایی داشت که همه شگفت‌زده شدند. 
 
وقتی تلاوت زیبای این دو کودک تمام شد به سراغ استاد سبزعلی رفتم و با او در مورد آنها صحبت کردم. 
  
محمدحسین سبزعلی قاری قرآن کریم که معلم این دو کودک بود در مورد آنها گفت:حنانه و علی از نوابغ کشورمان و جهان  اسلام هستند آنها با این سن کم جایگاه همه‌ی آیه‌ها و کلمات قرآنی را به خوبی می‌داند. 
  
بعد از گفتگو با استاد سبزعلی به سراغ پدران این دو کودک رفتم و از آنها خواستم تا برای آشنایی بیشتر و تهیه گزارش از خانواده‌ی آنها به منزلشان بروم. 
 
ابتدا به خانه‌ی علی رفتم، مادر علی می‌گفت: من خیلی برای آنکه علی حافظ قرآن شود تلاش کردم و وقت زیادی را هم گذاشتم و خدا روشکر به این هدفم رسیدم همچنین در ادامه پدر علی هم اظهار داشت: بیشتر کار حفظ علی به عهده‌ی مادرش بود و قبل از آنکه علی به دنیا بیاید آرزوی حافظ قرآن شدن فرزندانمان را داشتیم. 
 
پدر علی آیه‌هایی را از قرآن می‌خواند و علی هم از حفظ، ادامه‌ی آیه را برایمان تلاوت کرد. 
  
پدر علی در ادامه گفت: ما از 6 سالگی آموزش حفظ قرآن را به علی آغاز کردیم و به مدت 11 ماه او حافظ قرآن شد. 
 
گفتنی است پدر علی کارمند دانشگاه است و 3 فرزند دارد که علی اولین فرزند خانواده‌ی فیضی است. 
 
خانه‌ی "حنانه خلفی" در منطقه جوادیه است و بعد از پرس و جو به خانه‌ی او رفتم. وقتی در زدم خود حنانه کوچولوی زیبا در را برایم باز کرد و داخل خانه شدم، حنانه و پدرش در حال قرآن خواندن بودن و پدرش می‌گفت من با یک قلم قرآنی حفظ قرآن را به حنانه آموزش می‌دهم و هر روز با هم آیات را مرور می‌کنیم، مادر حنانه هم در ادامه بیان کرد: حنانه بیشتر با پدرش حفظ را کار می‌کند و من هم روز بعدش حفظیات را با او تثبیت می‌کنم. 
 
آقای خلفی پدر حنانه گفت: من 4 فرزند دارم که هر 4 تای آنها حافظ کل قرآن هستند و ما همه‌ی زندگیمان را فروختیم تا به تهران نقل مکان کنیم و این فرزندان را به کلاس قرآن بفرستیم تا با امکانات بیشتری قرآن را حفظ کنند. 
 
همچنین پدر حنانه عربی تدریس می‌کند و داشتن حنانه را نعمتی بزرگ از طرف خدا می‌داند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه