logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

راه اندازی فیلترینگ هوشمند درکشور

راه اندازی فیلترینگ هوشمند درکشور
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در یاسوج از راه اندازی فیلترینگ هوشمند در کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدا و سیما، امر حسین دوایی در در دهمین نشست هم اندیشی و راه اندازی فیلترینگ هوشمند در کشورسومین همایش استانی فرهیختگان و دانشجویان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی یاسوج برگزار شد گفت: فیلترینگ روی اینستاگرام انجام شد و 95 درصد مطالب نامطلوب آن فیلتر شد،امیر حسین دوایی افزود: در رمزگذاری که به تازگی روی این سرویس انجام شده دیگر هیچ فیلترینگی نمی‌تواند چاره‌ساز باشد که این چالش تکنولوژی و فناوری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دوایی افزود: تعداد کاربران و مشتریان اینترنت پرسرعت از مسائل مهم برای هر کسب‌وکار است، و با توسعه و پیشرفت دنیا سرمایه ها از سمت صنایع آلاینده خارج می شوند.
وی با بیان اینکه باید آموزش های لازم به فرزندان برای دسترسی ارائه شود گفت: خانواده محور شدن فیلترینگ ها و خروج از حوزه دولتی ضروری است.
,
,
,

 دوایی با بیان اینکه در دنیا مردم روی کامپیوترهای خود برای عدم دسترسی بچه‌ها فیلترینگ می‌گذارند، افزود: متأسفانه والدین فیلترشکن روی کامپیوترهای خانگی نصب می‌کنند بدون اینکه به مضرات آن برای بچه‌های خود توجهی داشته باشند.
,
,

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شهرک «آی. سی. تی» با رویکرد بین المللی در کشور راه اندازی می شود.
,
,

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: همیشه برای موفقیت نباید گران ترین راه ها را انتخاب کرد و باید به سمت راه حل های با قابلیت پیاده سازی و تحقق در زمان معقول رفت و در کشور در حال حاضر یک شهرک آی .سی. تی بین المللی کفایت می کند و بعدا باید نسبت به تکثیر آن اقدام کرد.
,
,

وی گفت:یک شهرک آی. سی. تی در منطقه ویژه پیام در دست اقدام  است که رویکرد بین المللی دارد و با رفع مشکلات مطالعاتی و نتیجه گیری، در استان هایی که قابلیت و تناسب را داشته باشند، قابل اجرا است
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه