زلزله ۴.۴ ریشتری پارسآباد را لرزاند
فرماندار شهرستان پارسآباد از وقوع زلزله ۴.۴ ریشتری در این شهرستان خبر داد و گفت: این زلزله خوشبختانه تا این لحظه خسارت جانی نداشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار شهرستان پارسآباد از وقوع زلزله ۴.۴ ریشتری در این شهرستان خبر داد و گفت: این زلزله خوشبختانه تا این لحظه خسارت جانی نداشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,علی علایی اظهار داشت: گزارش اولیه زلزله بامداد امروز پارس آباد به بزرگی ۴.۴ در مقیاس ریشتر در مرکز شهر هافتونی کشور آذربایجان در ساعت ۲:۵۰ دقیقه و ۳۴ ثانیه با مداد چهارشنبه در عمق ۱۹ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و موجب هراس مردم در شهرهای شمالی استان اردبیل شد.
,رئیس ستاد بحران شهرستان مرزی پارس آباد مغان همچنین گفت: در پی وقوع زلزله بامداد امروز در این شهرستان، ستاد بحران پارسآباد به حالت آماده باش درآمده است.
,وی بیان کرد: تاکنون گزارش رسمی از تلفات جانی بر اثر زلزله در این شهرستان دریافت نشده است.
,فرماندار شهرستان پارسآباد افزود: فاصله کانون این زمین لرزه با شهر پارسآباد ۹۸ کیلومتر و اردبیل ۲۴۹ کیلومتر بوده است.
,منبع: تسنیم
]
ارسال دیدگاه