جزئیاتی از جایگاه استان یزد در بودجه سال 99
درحالی که یزد دوازدهمین استان درآمدزا برای دولت است اما با غفلت و سکوت مسئولین و نمایندگان استان در توزیع بودجه، یزد در رتبه 21 کشور قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یزدرسا، بر اساس آمارهای ارائه شده در لایحه بودجه سال ۹۹ مجموع منابع درآمدی استان یزد معادل ۳۱ هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,درحالی که میانگین رشد درآمدها برای استانها در کشور نسبت به قانون بودجه سال گذشته 25 درصد در نظر گرفته شده است، میزان درآمدزایی استان یزد برای دولت در سال آینده ۳۲/۴ درصد افزایش نشان میدهد.
به این ترتیب، استان یزد به لحاظ کسب درآمد برای دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ در میان کل استانهای کشور در رتبه 12 قرار دارد.
در لایحه پیشنهادی دولت، مجموع مصارف (هزینهای و عمرانی) استانی و ملی استان یزد ۳۸ هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است که از این حیث یزد در رتبه ۲۱ در مقایسه با سایر استانها قرار دارد به عبارتی یزد یازدهمین استان کم خرج برای دولت محسوب میشود.
بررسی بخشهای مختلف مصارف استان یزد در لایحه بودجه سال 99 اینگونه است که دولت برای برای مصارف هزینهای ملی استان ۲۸ هزار میلیارد ریال و برای مصارف هزینهای استان ۳ هزار میلیارد ریال و پیشبینی کرده است.
همچنین در بخش مصارف عمرانی تحت تملک استان نیز معادل ۲ هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است که در این بخش نیز یزد در رتبه ۲۵ در میان سایر استانها قرار دارد و در بخش مصارف عمرانی ملی استان یزد یک هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است و در رتبه ۲۹ کشور قرار دارد.
قابل ذکر است در لایحه بودجه سال آینده بودجه عمرانی تحت تملک استان نسبت به قانون بودجه سال قبل 20 درصد و بودجه هزینهای استانی نیز حدود 10 درصد رشد داشته است.
درحالی که یزد دوازدهمین استان درآمدزا برای دولت است اما با غفلت و سکوت مسئولین و نمایندگان استان، در توزیع بودجه یزد در رتبه 21 کشور قرار دارد؛ از سویی دیگر میزان درآمدزایی یزد بالاتر از میانگین کشوری 32.4 درصد افزایش داشته اما میزان هزینه کرد استانی دولت در یزد در حد 13.6 درصد پیشبینی شده است!
میزان سهمپذیری استانها از بودجه به رایزنی و پیگیری مسئولین آنها برمیگردد بهطوریکه سال قبل نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی برای افزایش بودجه استان خود حتی دست به استعفای دستهجمعی زدند، حال این سوال مطرح میشود که استاندار یزد و نمایندگان استان برای جذب بودجه استان چقدر تلاش کردهاند؟
انتهای پیام/
درحالی که میانگین رشد درآمدها برای استانها در کشور نسبت به قانون بودجه سال گذشته 25 درصد در نظر گرفته شده است، میزان درآمدزایی استان یزد برای دولت در سال آینده ۳۲/۴ درصد افزایش نشان میدهد.
,به این ترتیب، استان یزد به لحاظ کسب درآمد برای دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ در میان کل استانهای کشور در رتبه 12 قرار دارد.
,در لایحه پیشنهادی دولت، مجموع مصارف (هزینهای و عمرانی) استانی و ملی استان یزد ۳۸ هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است که از این حیث یزد در رتبه ۲۱ در مقایسه با سایر استانها قرار دارد به عبارتی یزد یازدهمین استان کم خرج برای دولت محسوب میشود.
,بررسی بخشهای مختلف مصارف استان یزد در لایحه بودجه سال 99 اینگونه است که دولت برای برای مصارف هزینهای ملی استان ۲۸ هزار میلیارد ریال و برای مصارف هزینهای استان ۳ هزار میلیارد ریال و پیشبینی کرده است.
,همچنین در بخش مصارف عمرانی تحت تملک استان نیز معادل ۲ هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است که در این بخش نیز یزد در رتبه ۲۵ در میان سایر استانها قرار دارد و در بخش مصارف عمرانی ملی استان یزد یک هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است و در رتبه ۲۹ کشور قرار دارد.
,قابل ذکر است در لایحه بودجه سال آینده بودجه عمرانی تحت تملک استان نسبت به قانون بودجه سال قبل 20 درصد و بودجه هزینهای استانی نیز حدود 10 درصد رشد داشته است.
,درحالی که یزد دوازدهمین استان درآمدزا برای دولت است اما با غفلت و سکوت مسئولین و نمایندگان استان، در توزیع بودجه یزد در رتبه 21 کشور قرار دارد؛ از سویی دیگر میزان درآمدزایی یزد بالاتر از میانگین کشوری 32.4 درصد افزایش داشته اما میزان هزینه کرد استانی دولت در یزد در حد 13.6 درصد پیشبینی شده است!
,میزان سهمپذیری استانها از بودجه به رایزنی و پیگیری مسئولین آنها برمیگردد بهطوریکه سال قبل نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی برای افزایش بودجه استان خود حتی دست به استعفای دستهجمعی زدند، حال این سوال مطرح میشود که استاندار یزد و نمایندگان استان برای جذب بودجه استان چقدر تلاش کردهاند؟
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه