logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

آیا کرونا تحریم‌ها را کاهش می‌دهد؟

آیا کرونا تحریم‌ها را کاهش می‌دهد؟
یک روزنامه آمریکایی از احتمال کاهش تحریم ها علیه ایران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛روزنامه نیویورک تایمز در مقاله ای با اشاره به شمار قربانیان کووید-۱۹ در ایران نوشت: در حال حاضر تحریم ها به اقتصاد ایران یک شوک وارد کرده و تنش ها بین تهران و واشنگتن در سطح بالایی قرار دارد. دولت جمهوری خواه آمریکا سعی کرده است با فشار حداکثری بر اقتصاد ایران، این کشور را وادار به تغییر رویه کند.

هفته گذشته وزارت خزانه داری آمریکا نام چندین شرکت و فرد در نقاط مختلف جهان را به اتهام همکاری با ایران وارد فهرست تحریم ها کرد. دور تازه تحریم ها که صنعت پتروشیمی ایران را هدف قرار داده است، در شرایطی اعمال می شود که شمار قربانیان ویروس کرونا در ایران رو به افزایش است. مقامات ایرانی برای مقابله با کرونا از صندوق بین المللی پول درخواست پنج میلیارد دلار وام کرده اند و به نظر می رسد که در مقطع فعلی، دولت آمریکا باید اجازه ارایه این وام به ایران را بدهد.

نیویورک تایمز در ادامه می نویسد: تحریم های آمریکا مستقیما عامل شیوع بیشتر کرونا در آمریکا نیستند اما این تحریم ها برای اقتصاد این کشور مشکلاتی را ایجاد کرده اند که باعث شیوع بیشتر ویروس کرونا شده اند. در نتیجه محدودیت های بانکی، اکنون واردات اقلام پزشکی و غذایی نیز با مشکل مواجه شده است و در شرایط شیوع کرونا، این تحریم ها از نظر اخلاقی کاری اشتباه است.

آمریکا می تواند از طریق تسهیل شرایط ارایه وام صندوق بین المللی پول به ایران در مهار ویروس کرونا کمک کند. تعلیق تحریم ها و تسهیل ارایه تسهیلات به ایران از طریق صندوق بین المللی پول و همچنین پیشنهاد کمک به ایران توسط آمریکا، می تواند راهی برای کاستن از تنش ها با ایران باشد.

در روزهای اخیر شمار زیادی از نهادها و کشورهای مختلف خواهان لغو تحریم ها علیه ایران و سایر کشورها برای مقابله با کرونا شده اند. روسیه و هفت کشور دیگر در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل خواستار لغو تحریم ها شده و اتحادیه اروپا از حمایت خود برای ارایه وام به ایران توسط صندوق بین المللی پول خبر داده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه