logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

اژه‌ای مسئول رسیدگی به حادثه اسیدپاشی شد

اژه‌ای مسئول رسیدگی به حادثه اسیدپاشی شد
رئیس قوه قضاییه با صدور دستوری، معاون اول خود را مامور کرد تا در اسرع وقت با حضور در استان اصفهان و بررسی مجدّانه موضوع اسیدپاشی و دستورات اکید به نیروهای امنیّتی، انتظامی و دادگستری، مسأله را پیگیری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، رئیس قوه قضاییه با صدور دستوری، معاون اول خود را مامور کرد تا در اسرع وقت با حضور در استان اصفهان و بررسی مجدّانه موضوع اسیدپاشی و دستورات اکید به نیروهای امنیّتی، انتظامی و دادگستری، مسأله را پیگیری و نسبت به شناسایی، تعقیب و رسیدگی، نظارت لازمه را داشته و به رئیس دستگاه قضایی گزارش کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

خبرگزاری فارس: محسنی اژه‌ای مسئول رسیدگی به حادثه اسیدپاشی شد

متن کامل دستور رئیس قوه قضاییه به شرح ذیل است:

جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای محسنی اژه‌ای

معاون اول محترم قوه قضائیه

حادثه دلخراش اسید پاشی در اصفهان ، موجب جریحه دار شدن قلوب همگان شده است . گرچه اینجانب از زمان وقوع حادثه ،‌ مستمراً پیگیر تعقیب متّهم یا متّهمان بوده و در این خصوص ، دستورات اکید به رئیس کل محترم دادگستری اصفهان داده ام ، و حسب گزارش ایشان اقدامات وسیع و مهمّی برای دستگیری عامل یا عاملان ، انجام پذیرفته است ؛ ولکن با توجّه به شناعت این عمل غیر انسانی ، لازم است حضرتعالی در اسرع وقت با حضور در استان و بررسی مجدّانه موضوع و دستورات اکید به نیروهای امنیّتی و انتظامی و دادگستری ، مسأله را پیگیری و نسبت به کلّیه مراحل شناسایی ، تعقیب  و رسیدگی ، نظارت لازمه را مبذول و نتیجه را به اینجانب گزارش نمایید . امید است هرچه زودتر مجرم یا مجرمین دستگیر و به سزای اعمال زشتشان برسند .بدیهی است چناچه کسانی بخواهند به بهانه این امر ، امنیّت و آرامش جامعه را برهم زنند ، باید توسط نیروهای امنیتی و انتظامی شناسایی و توسط دادستان حوزه قضایی مربوط تحت تعقیب قرار گیرند .توفیق حضرتعالی را از خداوند منّان خواستارم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه