logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

موج جدید آنفلوآنزا در راه است

موج جدید آنفلوآنزا در راه است
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به توزیع واکسن آنفلوآنزا در سطح داروخانه‌های کشور گفت: باید نگران آمدن موج آنفلوآنزا باشیم چرا که این موج هر سال می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، محمد مهدی گویا، با اشاره اینکه در آستانه فصل زمستان قرار داریم، گفت: باید نگران آمدن موج آنفلوآنزا باشیم چرا که این موج هر سال می‌آید و در همه جهان نیز این پدیده وجود دارد. به طوری که می‌توان گفت آمدن موج آنفلوآنزا دیر و زود دارد اما قطعاً شاهد آن خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی ادامه داد: مهم این است افرادی که واقعاً در معرض خطر بیشتری در ابتلا به آنفلوآنزا هستند واکسینه شوند، در درجه اول افراد بالای ۶۰ سال باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند و در درجه دوم افرادی که دچار بیماری‌های قلبی و ریوی هستند باید این واکسن را استفاده کنند.

گویا تصریح کرد: افرادی که مبتلا به سرطان هستند و شیمی‌درمانی می‌شوند، افرادی که دچار بیماری‌های نقص ایمنی هستند و دیابتی‌های پیشرفته باید حتماً واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: همچنین تزریق این واکسن در زنان باردار بیش از سایر افراد ضروری است چرا که این بیماری در زنان باردار بسیار شدید می‌شود به طوری که جان آنها را نیز تهدید می‌کند، بنابراین این گروه از افراد حتماً باید واکسینه شوند و اگر تاکنون واکسن را تزریق نکرده‌اند، اقدام کنند.

وی ادامه داد: امکان تزریق واکسن آنفلوآنزا هم‌اکنون در کشور وجود دارد و در سطح داروخانه‌ها توزیع شده است، البته مردم باید به پزشک مراجعه کنند و پس از تشخیص وی، نسبت به تزریق اقدام کنند.

گویا گفت: همه افراد نیازی به تزریق واکسن آنفلوآنزا ندارند و بیشتر افرادی که بیماری زمینه ای یا نقص سیستم ایمنی دارند، تزریق این واکسن برایشان ضرورت دارد، بنابراین بهتر اجازه دهیم آنانی که تزریق واکسن برایشان ضروری این به این واکسن دسترسی پیدا کنند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه