logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

دانشگاه‌‎ها آبان‌ماه بازگشایی می‌شوند

دانشگاه‌‎ها آبان‌ماه بازگشایی می‌شوند
فتحی با اشاره به سرعت گرفتن واکسیناسیون دانشجویان در سراسر کشور، از بازگشایی مدارس و دانشگاه‎‌ها در آبان‌ماه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن فتحی در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، درباره نحوه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، اظهار داشت: اخیرا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش این موضوع در مجلس مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به نحوه واکسیناسیون معلمان، اساتید و دانشجویان مقرر شد ابتدای مهرماه مدارس و دانشگاه‌ها به صورت مجازی بازگشایی شود.

نماینده مردم سنندج و دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولویت اصلی دولت در حال حاضر موضوع سلامت است، افزود: تا زمانی که واکسیناسیون به طور کامل صورت نگیرد، بازگشایی دانشگاه‌ها به صلاح نیست اما می‌توان با واکسیناسیون معلمان مدارس با جمعیت کمتر از ۱۰ را حضور کرد.

وی با اشاره به بالا رفتن سرعت واکسیناسیون در کشور و ثبت رکورد تزریق یک میلیون دز واکسن در روز، ادامه داد: روند واکسیناسیون دانشجویان نیز آغاز شده و با سرعت بالایی ادامه دارد.

فتحی تصریح کرد: در صورت تکمیل واکسیناسیون دانشجویان، احتمال بازگشایی دانشگاه‌ها در آبان ماه را به صورت حضوری شاهد باشیم و مدارس نیز به صورت تدریجی بازگشایی خواهند شد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: همه این مسائل به میزان سرعت واکسیناسیون در کشور باز‌می‌‎گردد، در صورتی که سرعت واکسیناسیون به مانند روزهای اخیر باشد، می‌توان امیدوار به بازگشایی دانشگاه‌ها در آبان‌ماه امیدوار بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه