نماینده مردم اردکان در مجلس:
ام المصائب مردم اردکان آب است
میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی گفت: مباحث فرهنگی و قرآنی در مصوبات سفرها کمتر دیده شده که نیاز است بیشتر به آن توجه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، محمدرضا دشتی نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در شورای اداری استان یزد که با حضور ریاست جمهوری برگزار شد گفت: فرآیند توسعه نامتوازن که در دو دهه اخیر گریبانگیر شهرستان اردکان بوده باعث ایجاد مشکلاتی برای مردم این شهرستان شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,وی ادامه داد: مردم این شهرستان علیرغم کمبود های بی آبی اما مشکل اصلی آنها بی کیفیتی آب است که باعث شده بیماری های متعدد در بین مردم این منطقه شایع شود و به معنی واقعی کلمه ام المصائب مردم اردکان آب است.
,وی دومین مشکل این شهرستان را آلودگی ذکر وخاطرنشان کرد: حجم انبوه آلودگی هوا باعث ایجاد بیماری های تنفسی شده که به دنبال آن عاملی گردیده که هزینه ای مضاعف به خانواده های این منطقه تحمیل شود.
,دشتی سومین مشکل شهرستان اردکان را بیکاری دانسته و ابراز داشت: امکانات موجود در این شهرستان محدود به جمعیت خود شهرستان است اما متاسفانه این شهرستان از 210نقطه کشور افرادی را پذیرا بوده که باعث شده علاوه بر بیکاری مشکلات امنیتی ، اجتماعی، فرهنگی و گرانی زمین ومسکن در این منطقه ایجاد شود.
,وی در پایان گفت: مردم منطقه اردکان خواهان ملزم کردن صنایع شهرستان به ایفای کامل مسئولین اجتماعی خود و همچنین اختصاص درصدی از محل فروش محصولات معادن این منطقه به شهرستان اردکان طبق اصل44، اختصاص 20درصد از معادن این منطقه طبق اصل 44به شهرستان و بهینه سازی مهارگازهای تولید شده توسط صنایع در این منطقه وایجاد قطار شهری بین شهرهای یزد-اردکان-عقدا می باشد که امیدواریم برای حل انها تصمیمات مناسبی اتخاذ شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه