logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

روسیه: به تحریم‌های آمریکا پاسخ قدرتمند می‌دهیم

روسیه: به تحریم‌های آمریکا پاسخ قدرتمند می‌دهیم
وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد به تحریم‌های جدید آمریکا که با بهانه تحولات اوکراین وضع شده‌اند، پاسخی قدرتمند خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه به تحریم‌های اخیر آمریکا به بهانه تحولات اوکراین واکنش نشان داد.

به نوشته «خبرگزاری فرانسه»، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هیچ شکی وجود ندارد که این تحریم‌ها با پاسخ قدرتمندی روبه‌رو خواهند شد که لزوماً متقارن نبود اما برای طرف آمریکایی به‌خوبی تنظیم شده و دارای حساسیت خواهند بود».

در این بیانیه با اشاره به اینکه هدف تحریم‌های آمریکا «تغییر مسیر روسیه» بوده نوشته است: «روسیه اثبات کرده است که با وجود تمام هزینه‌های این تحریم‌ها قادر است آسیب ناشی از آن‌ها را به حداقل رسانده و فراتر از آن، فشار تحریمی نمی‌تواند عزم ما در دفاع قاطعانه از منافع خود را تحت تأثیر قرار دهد».

وزارت خزانه داری آمریکا بامداد چهارشنبه جزئیات تحریم‌های روسیه را منتشر کرد. تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا، بانک‌های روسیه و چند مقام این کشور را هدف قرار داده است.

در همین راستا «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا به اقدام واشنگتن در اعمال تحریم‌های جدید علیه مسکو به دلیل تحولات اوکراین و اقدام روسیه در به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری «دونتسک» و «لوهانسک» واکنش نشان داد.

سفیر روسیه در آمریکا به واشنگتن هشدار داد، اعمال تحریم‌ها علیه روسیه هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد. آنتونوف گفت: «تصور اینکه کسی در واشنگتن امیدوار باشد که روسیه با تمدید اعمال محدودیت‌ها، سیاست خارجی خودش را تغییر خواهد داد، بسیار سخت است».

وی افزود: «من حتی یک روز را به خاطر ندارم که کشورمان بدون محدودیت‌های اعمالی جهان غرب زندگی کرده باشد. ما یاد گرفته‌ایم که در چنین شرایطی کار کنیم نه تنها برای اینکه بقا داشته باشیم بلکه کشورمان را هم توسعه دهیم».

علاوه بر این، پس از آنکه آلمان اعلام کرد پروژه خط لوله انتقال گاز «نورد استریم ۲» را متوقف کرده است، دیمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق و معاون کنونی شورای امنیت روسیه طی توئیتی هشدار داد اروپایی ها به زودی مجبورند برای هزار مترمکعب گاز ۲۰۰۰ یورو (۲۲۰۰ دلار) بپردازند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه