اخبار داغ
  1. گسترش همکاری ایران و چین در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در دستور کار
  2. عضویت عراقچی و قاآنی در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس
  3. هشدار نارنجی برای گرد و غبار در تهران/ گروه‌های حساس از تردد غیرضروری پرهیز کنند
  4. تورنمنت بی‌خاصیت و پرحاشیه؛ مثل کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان!
  5. رییس قوه قضاییه دستاوردهای سفر به چین را تشریح کرد
  6. دولت موظف به رفع موانع رشد و شکوفایی زنان است/ جای بخش خصوصی و جامعه مدنی را نخواهیم گرفت
  7. گزارش «غریب آبادی» از حضور «اژه‌ای» در بیستمین اجلاس روسای قضایی سازمان همکاری شانگهای
  8. وزش باد شدید و رگبار در ارتفاعات/ لزوم اجتناب از دره‌نوردی و پروازهای تفریحی
  9. مردم از حداقل‌های درمانی محروم‌اند/ وزارت بهداشت نباید جلوی افزایش ظرفیت پزشکی را بگیرد
  10. شیعه جعفری؛ میراث ماندگار امام صادق(ع)
  11. شکست مفتضحانه آمریکا در طبس؛ آتش غرور ایران از دل طوفان شن
  12. عشق‌ ورزی از طريق صدا امری فطری است/ عشق به رادیو بازگشت به فطرت است
  13. تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعای مذاکره است
  14. پزشکیان ۸ اردیبهشت به باکو می‌رود
  15. اعترافات هولناک متجاوز کفتارصفت؛ از قربانی بودن در کودکی تا شکار کودکان بی‌گناه
  16. ماسک از دولت ترامپ می‌رود
  17. دولت لایحه مربوط به معاهده بین ایران و روسیه را به مجلس ارسال کند
  18. جمهوری آذربایجان و ایران پاره‌های یک پیکرند
  19. دیدار وزیر امور خارجه با معاون اول نخست‌وزیر چین
  20. درآمد اتاق بازرگانی، کجا هزینه می شود؟/ چگونه شفافیت به اتاق بازرگانی باز می‌گردد

مدیر کل صمت استان کرمان در شورای معادن مطرح کرد؛

تاخیر ۱۰ ساله دولت برای برگشت ۱۵ درصد وصولی از حقوق دولتی به استان کرمان

تاخیر ۱۰ ساله دولت برای برگشت ۱۵ درصد وصولی از حقوق دولتی به استان کرمان
مهدی حسینی نژاد گفت: اگر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پول ما برگشت شود می توان طرح های توسعه استان را اجرا کرد و متاسفانه ده سال برگشت نشده است بنابر این برای برگشت در سال جاری هم امیدی به آن نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"راه آرمان" مهدی حسینی نژاد مدیر کل صمت استان کرمان ظهر امروز در جلسه شورای معادن استان گفت: تعداد ۷ هزار و ۱۶۹ محدوده معدنی ثبت شده داریم که از این تعداد ۲۵۶۷ محدوده معدنی فعال است که ۳۶ درصد محسوب می شود و ۴۶۰۴محدوده معدنی که ۶۴ درصد را به خود اختصاص می دهد، غیر فعال هستند که باید تععین تکلیف شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان",

وی ادامه داد: استان کرمان ۷۰۲  معدن دارد که ۴۷۸ معدن فعال با پروانه بهره برداری و دارای اعتبار است اما تعداد  ۲۲۴ معدن فاقد پروانه بهره برداری و بی اعتبار است.

مدیر کل صمت تاکید کرد: معادن انفال هستند طبق ماده ۱۴ حقوق دولتی از این معادن اخذ می شوند و استان ها به خزانه واریز می کنند و معمولا ۱۵ درصد از این درامد هایی که به خزانه وارد شده است باید به استان برگردد که اصلا این اتفاق در ۱۰ ساله گذشته رخ نداده است.

حسینی نژاد ادامه داد: در تبصره ۴ ماده ۱۴ عنوان شده که دولت مکلف است درآمد حاصل از اجرای این ماده را همه ساله در بودجه سالانه منظور نماید تا حداقل ۶۵ درصد آن درچارچوب قوانین و مقررات مالی کشور و در راستای اجرای بهینه تکالیف و ماموریت های توسعه بخش معدن و صنایع معدنی کشور توسط وزارت صمت هزینه گردد.

وی به تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن استناد کرد و گفت:  بهره برداران معادنی که در جهت بهره برداری بهینه و صیانت از ذخایر معدنی، ارتقاء بهروری،تحقیق و توسعه و اکتشاف و حفظ محیط زیست در معدن مربوطه اقدام نمایند، با تایید شورای عالی معادن  از پرداخت حداکثر تا ۲۰ درصد حقوق دولتی معاف هستند.

مدیر کل صمت در ادامه تشریح ماده ۱۴ قانون معادن گفت: در تبصره ۶ نیز دولت مکلف است ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصولی را به اعتبارات همان استان اضافه نمایند اضافه نماید به طوری که تمام اعتبار یاد شده جهت ایجاد زیر ساخت و رفاه و توسعه شهرستان با اولویت بخشی که  معدن در آن واقع شده اختصاص یابد.

حسینی نژاد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۱۶ هزار میلیارد واریزی معادن د کل کشور به خزانه بوده است  که ۶۴ درصد آن را کرمان پرداخت کرده است با این احتساب ۱۶۰۰ میلیارد تومان باید به استان برگردد اما عددی که برگشت ۳۰ میلیارد تومان بوده است که  زیر ۱ درصد برگشت شده است و دولت تخلف کرده است.

وی ادامه داد :  برای سال جاری نیز در بودجه  ۴۰ هزار میلیارد تومان سهم معادن در حقوق دولتی مصوب شده است که سهم استان کرمان باید ۲۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است مکه باید حقوق دولتی را تامین کنیم.

مدیر کل صمت عنوان کرد: اگر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پول ما برگشت شود می توان طرح های توسعه استان را اجرا کرد و متاسفانه ده سال برگشت نشده است بنابر این برای برگشت در سال جاری هم امیدی به آن نداریم.

حسینی نژاد اذعان کرد: ما در سال گذشته تفویض اختیاراتی را در شورای معادن بدست آورده بودیم که بر مبنای آن در خصوص معافیت مالیانی به جای اجرای پروژه های توسعه ایی و خدمات اجتماعی اختیار داشتیم،  اما در سال جاری شورای عالی معادن آن را لغو کرد.

وی ادامه داد: ما در سال ۹۹  مس سرچشمه ۸۰۰ میلیارد تومان معافیت مالیاتی داده ایم به علت کار در پروژه های مسئولیت های اجتماعی، که در حال حاضر این اختیار از ما لغو شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه