logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  2. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  3. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  4. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  5. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  6. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  7. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  8. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  9. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  10. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  11. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  12. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  13. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  14. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  15. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  16. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  17. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  18. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  19. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  20. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم

چه خبر از آثار زیرزمینی بازار تبریز؟

چه خبر از آثار زیرزمینی بازار تبریز؟
مدیر پایگاه جهانی بازار تبریز گفت: در محدوده گودبرداری شده در بازار تبریز لایه‌های تاریخی بر اثر زلزله‌های متعدد وجود داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین اسماعیلی در گفت‌وگو با تبریزبیدار، در خصوص آثار کشف شده در کوچه امامزاده‌ بازار تبریز اظهار داشت: این مکان یک منزل مسکونی قدیمی بود که بدون مجوز میراث فرهنگی و طبق پروانه شهرداری تخریب شده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,

وی افزود: در این محدوده لایه های تاریخی بر اثر زلزله های متعدد بازار وجود داشته و کارشناسان ما در زیرزمین همان خانه، لایه های قدیمی را کشف و بررسی کردند که این آثار مربوط به چند صد سال قبل بصورت خرده سفال می باشد.

,

مدیر پایگاه جهانی بازار تبریز همچنین گفت: هر جای قدیمی که قرار است گودبرداری شود، با حضور کارشناسان میراث فرهنگی صورت پذیرد تا اگر آثاری در آنجا باشد که تا به حال نمونه ای از آن مشاهده نشده یا اگر نوعِ معماریِ باید حفظ، ترمیم و نگهداری شود، منهدم نشود که متاسفانه این مساله در تخریب این خانه قدیمی در بازار رعایت نشده بود.

,

اسماعیلی در رابطه با پروژه عمرانی شهرداری در این مکان نیز خاطر نشان کرد: چندین جلسه مختلف با حضور دادستانی، فرمانداری و شهرداری برگزار کردیم و مکاتباتی صورت گرفت و شهرداری تمکین کرده و به صورت مکتوب تعهد داد که حتما باید در قراردادها و پروژه های آتی، هرگونه مجوز ساخت و ساز در بافت تاریخی را طبق ضوابط بر اساس نظریه و با نظارت میراث فرهنگی اجرا و عملیاتی کند.

,

وی تاکید کرد: طبق توافقات صورت گرفته، باید ایرادات شهرداری در زمینه گودبرداری های غیرقانونی در پروژه های آتی مرتفع شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه