اخبار داغ
  1. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  2. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  3. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  4. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  5. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  6. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  7. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  8. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  9. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  10. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  11. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  12. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  13. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  14. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!
  15. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  16. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  17. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  18. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  19. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  20. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران

دستگاه‌های نظارتی را در پرونده ویلموتس با حیله‌گری منحرف کردند؛

هشدار جدی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به تاج و رفقا/ پژمان‌فر: متهمان بیایند؛ انتخابات را باطل می‌کنیم!

هشدار جدی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به تاج و رفقا/ پژمان‌فر: متهمان بیایند؛ انتخابات را باطل می‌کنیم!
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره پرونده مارک ویلموتس و انتخابات فدراسیون فوتبال پرداخت.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نصرالله پژمان‌فر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی پیرامون ثبت‌نام مهدی تاج در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اظهار داشت: همان زمان که موضوع ویلموتس پیش آمد، پرونده را تشکیل دادیم و گزارش‌های دقیقی تنظیم کردیم‌. در جلسه کمیسیون فدراسیون فوتبال، اعضای هیات مدیره و وزیر وقت ورزش و جوانان این موضوع را مطرح کردند اگر پیگیری‌های ما به معنی این باشد که حاکمیت در موضوع فوتبال ورود پیدا کرده و دولت ورود دخالت می‌کند، پرونده از مسیر خودش عوض می‌شود، موجب ضرر و زیان می‌شود و به ما جریمه تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه بیان داشت: در آن جلسه به ما قول دادند تلاش خواهیم کرد و برنامه‌مان به این صورت است که هیچ جریمه‌ای در پرونده ویلموتس نباشد به این شرط که دستگاه‌های نظارتی سکوت کنند و کاری انجام نشود اما این در واقع حیله‌ای بود که در مسئله انجام شد. نتیجه قطعی شدن رأی بود و ضرر و زیان هنگفت، مالیات و بیمه و ... بود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس عنوان داشت: من اکنون باید کار قضایی انجام بدهم و مطابق ادله محکمه پسند صحبت کنم. برخی مسائل در حاشیه را بررسی می‌کنیم که آیا این افراد دخالت داشته یا نداشته‌اند، مثلا درمورد کسی که مسئولیتش در میراث فرهنگی بوده سپس به وزارت ورزش آمده، تبانی وجود داشته یا مسیر خودش را می‌رود اما سوء مدیریت در این پرنده مسلم بوده. همین که مسیر بررسی دستگاه‌های نظارتی را این‌ها با حیله خودشان منحرف کردند، دلالت بر این دارد شایستگی ندارند و ضرر و زیانی متوجه کار کرده‌اند.

پژمان‌فر در گفت و گو با برنامه سلام صبح به‌خیر  خاطرنشان ساخت: نمی‌خواهم این بحث را داشته باشم اما کسی که می‌خواهد مسئولیت برعهده بگیرد باید احراز صلاحیت شود. کسی که پرونده مفتوح دارد ممکن است به اتهام نرسد اما صلاحیتش احراز صلاحیت نشده. خطای بزرگی است اگر مسیری که طی کرده‌اند، بخواهند ادامه بدهند یا به فردی که در این مسیر است اجازه در انتخابات شرکت کند‌. به همین دلیل ما ورود پیدا ‌می‌کنیم و حتما اگر چنین موضوعی باشد، در مسیر ابطالش جلو خواهیم رفت.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه