گزارش دانا از نشست خبری دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر؛
مومنی: امریکا عامل اصلی تولید مخدرصنعتی در افغانستان است / ایران پیش قراول کشفیات ۹۰ درصدی تریاک جهان
دبیرکل ستادمبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در سال گذشته ۱۹ هزار میلیارد تومان ضربه به بنیادهای مالی قاچاقچیان وارد کردیم، گفت: براساس اعلام سازمان ملل ۹۰درصد کشفیات تریاک، ۴۸درصد هروئین و ۲۶درصد مورفین جهان در ایران کشف شده و این در حالیست که امریکا عامل اصلی تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان است.[
به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکندر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از ظهر امروز خود که به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد، مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه مبارزه با مواد مخدر را تشریح و در نهایت به پرسش خبرنگاران پاسخ گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر, دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر, , مبارزه با مواد مخدر ,سازمان ملل سهم ایران از کشفیات مخدر جهان را چقدر اعلام کرد؟
, سازمان ملل سهم ایران از کشفیات مخدر جهان را چقدر اعلام کرد؟,,
, , ,
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با رصدها و آمارهای سامان ملل که پیرامون فعالیت کشورهای جهان در امر مبارزه با مواد مخدر انجام داده و منتشر کرده، گفت: سازمان ملل اعلام کرده که ۹۰ درصد کشفیات تریاک جهان، ۴۸ درصد هروئین جهان و ۲۶ درصد مورفین جهان را ایران انجام میدهد که این رقم قابل توجهی است که نشاندهنده مبارزه جدی ما با مصرف و قاچاق مواد مخدر است.
, آمارهای سامان ملل, سازمان ملل اعلام کرده که ۹۰ درصد کشفیات تریاک جهان، ۴۸ درصد هروئین جهان و ۲۶ درصد مورفین جهان را ایران انجام میدهد, ایران , ,
امریکا عامل اصلی تولید مخدرصنعتی در افغانستان است
, امریکا عامل اصلی تولید مخدرصنعتی در افغانستان است ,
وی در بخش دیگری از سخنانش با تصریح بر این نکته که در ۲۰ سال گذشته تولید مواد مخدر در افغانستان ۵۰ برابر شده، ادامه داد: ما در کنار کشوری زندگی میکنیم که بالاترین تولید مواد مخدر را در دنیا و منطقه دارد و در ۲۰ سال گذشته و در دوران اشغال ناتو و آمریکاییها، تولید مواد مخدر در آن کشور از حدود ۲۰۰ تن به بیش از ۹۵۰۰ تن رسید. حال یکی از اتفاقات مهم دیگری که در دهه اخیر رخ داد، آن بود که با حمایت اشغال گران ، تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان افزایش یافت و به تعداد لابراتوارها در آن کشور افزوده شد. در حالی که مصرف مواد مخدر صنعتی نیاز به مواد اولیه، فناوری و دانش لازم دارد و در افغانستان وجود نداشت و توسط این کشورها در در اختیار ، مافیای قاچاق در افغانستان قرار گرفته است. دلیل این افزایش تولید حمایت آمریکا و حضور نیروهای امریکایی در این کشور بود.
, مصرف مواد مخدر صنعتی,
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با یادآوری این نکته که هیچ دولتی به تنهایی نمیتواند در حوزه آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد موفق باشد، گفت: با این وجود باید بخشی از کار مردمی اداره شود و در این بخش سازمان های مردم نهاد به میدان بیایند.
,
وی پیرامون پائین آمدن سن اعتیاد در کشور که یکی از حربه های رسانه های معاند و شبکه های اجتماعی است و همچنین دستاویزی برای تخریب عملکرد ستاد مقابله با مواد مخدر و سایر دستگاه های مرتبط گفت: سن اعتیاد در ایران ۲۴ سال است؛ در حالی که میانگین جهانی سن اعتیاد در بسیاری از کشورهای غربی ۱۹ سال اعلام شده است. البته مواردی هست که کمتر از این سن هم مصرف مواد مخدر را شروع کرده باشند؛ اما ما میانگین را اعلام میکنیم.
, سن اعتیاد, ایران قربانی مخدر صنعتی تولید شده در افغانستان
, ایران قربانی مخدر صنعتی تولید شده در افغانستان,
مؤمنی در پاسخ به ای سوال آیا آشپزخانههای تولید موادمخدر صنعتی در ایران افزایش داشته است، تصریح کرد: با اقدامات خوبی که در سالهای گذشته با دستگاه های متولی مانند قوه قضاییه و پلیس و ... داشتهایم، ضربههای سنگینی به کارگاههای تولید مواد مخدر صنعتی وارد شد و با این اقدام شاهد سیر نزولی آشپزخانههای تولید مواد مخدر صنعتی و سیر صعودی این کارگاهها در افغانستان بودهایم.
, موادمخدر صنعتی,
با این وجود یکی از مهمترین چالشهای ما افزایش کارگاههای تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان است که مواد اولیه آن پیشسازها هست که پیشسازها به خودی خود ممنوعیت ندارند؛ چون در خیلی از کارهای شیمیایی استفاده میشوند.
, تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان, راهاندازی 13مرکز نگهداری و بازپروری در سال گذشته
, راهاندازی 13مرکز نگهداری و بازپروری در سال گذشته ,,
, , ,
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سوال یکی از رسانه ها با اشاره به اینکه عمده ترین توان ما در چهار حوزه یعنی؛ مقابله، درمان، پیشگیری و توانمندسازی صرف میشود.
, دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر,
وی اضافه کرد: در یک سال گذشته ۱۳ مرکز نگهداری و بازپروری در ایران با ۹ هزار نفر ظرفیت راهاندازی شد که ۴۸ درصد ظرفیت نگهداری و درمان را شاهد بودیم، از این ۱۳ مرکز ۶ مرکز در تهران است.
, ضربه ۱۹ هزار میلیارد تومانی به بنیادهای مالی قاچاقچیان
, ضربه ۱۹ هزار میلیارد تومانی به بنیادهای مالی قاچاقچیان ,
مومنی در ادامه متذکر شد: در سال گذشته ۱۹ هزار میلیارد تومان ضربه به بنیادهای مالی قاچاقچیان وارد کرده ایم که نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد افزایش داشته است.
,
اخبار مرتبط؛
, اخبار مرتبط؛,
ارسال دیدگاه