عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی:
اکنون در قالب رافت اسلامی به اکثریت جامعه ظلم می شود
محمد رضا مرندی گفت: اکنون در قالب رافت اسلامی به اکثریت جامعه ظلم می شود تا به اقلیتی رحم شود، برهمین مبنا تا زمانی که این رویکرد بر نظام حاکم باشد نتیجه آن استمرار همین شرایط خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا مرندی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: مساله افرادی از نخبگان و مشاهیر که با گذشت بیش از یک ماه از روشن شدن ماجرای فوت خانم مهسا امینی موضع گیری می کنند بی بصیرتی نیست بلکه بخشی از مشکل از طرف آنها و بخش دیگر مساله به موضوع مدارا کردن نظام با آنها برمی گردد درحالی که در هیچ کشوری نظیر ایران تا این میزان با قانون شکنان و ترویج کنندگان شایعات در افکار عمومی به دور از قاطعیت برخورد نمی کنند.
وی افزود: در ایران دانشجو هرکاری می خواهد انجام می دهد، اساتید دانشجویان را علیه نظام می شورانند و سلبریتی ها هرچه می خواهند بیان می کنند درحالی که تا زمانی که قاطع برخورد نکنیم و بازدارندگی در کار نباشد نتیجه آن سو استفاده افراد خواهد بود.
مرندی تصریح کرد:حدود دو هفته گذشته در آمریکا یک مجری تلویزیون به دلیل اتهام زنی از آنجا که در دادگاه نتوانست آن را اثبات کند به پرداخت ۹۵۶ میلیون دلار جریمه معادل ۲۷ هزار میلیارد تومان محکوم شد یا در آلمان اخیرا مصوب شد افرادی که شایعه را ترویج دهند تا ۵۰ میلیون یورو جریمه و به یک سال حبس محکوم خواهند شد همچنین در ترکیه اخیرا تصویب کردند افرادی که در فضای مجازی دروغی را منتشر کنند به چند سال حبس محکوم می شوند در واقع در دنیا این گونه با متخلفین برخورد می شود.
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: در انگلستان بر مبنای قانون اگر تظاهرات کننده ای از جمله دانشجو در اعتراض سنگی را از زمین بردارد اما آن را پرتاب نکند به دو سال زندان محکوم خواهد شد و در صورت پرتاب به هفت سال زندان محکوم می شود با این حال در کشور ما هرکاری می خواهند انجام می دهند و همچنان طلبکارانه رفتار می کنند و ما هم تحت عنوان رافت اسلامی با آنها برخوردی قاطع نمی کنیم درحالی که این گونه برخوردها سهل انگاری است و تا زمانی که وضعیت این گونه باشد و برای برخورد با چنین افرادی حساب و کتابی در کار نباشد و نظام با آنها برخورد نکند اوضاع این گونه خواهد بود و مشکل باقی خواهد بود.
مرندی با تاکید بر اینکه مشکل از عدم برخورد قاطع با افراد هنجار شکن است که سبب شده آنها گستاخ شوند، گفت: اخیرا در کشور عربستان زنی سودانی به جرم اینکه پستی را در فضای مجازی به نفع حزب الله لایک کرده به ۱۵ سال زندان محکوم شده درحالی که در ایران در بستر فضای مجازی و حقیقی به همه مقدسات نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله اسلام، رهبری، بسیج، روحانیت، حجاب و ... توهین می کنند اما کسی با آنها برخورد نمی کند و تا زمانی که این گونه برخورد شود اوضاع فعلی ادامه می یابد.
وی افزود: اکنون در قالب رافت اسلامی به اکثریت جامعه ظلم می شود تا به اقلیتی رحم شود درحالی که ترحم بر پلنگ تیزدندان ستم کاری بود بر گوسفندان برهمین مبنا تا زمانی که این رویکرد بر نظام حاکم باشد نتیجه آن همین شرایط خواهد بود و افراد گستاخ، فحاش و بی ادب رها می شود و طلبکارانه هم رفتار می کنند.
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: افرادی که عنوان می کنند هیچ چیز اعم از خدا، پیغمبر(ص) و ائمه اطهار(ع) مقدس نیست اکنون دانشجو را مقدس می دانند در حالی که در کشور چهار میلیون دانشجو داریم و نمی توان به آنها گفت در این میان برخی از دانشجویان بی ادب، فحاش و گستاخ هستند بلکه معترض می شوند درحالی که دانشجو هم مانند دیگر اقشار جامعه است و همان گونه که در همه اقشار افراد خوب و بد وجود دارد در میان دانشجویان هم افراد بد وجود دارد و برخی از آنها بی ادب و حتی اوباش هستند پس چرا با آنها برخورد نمی شود.
جای متهم و شاکی درجامعه ما عوض شده
مرندی اذعان کرد: اکنون درجامعه ما جای متهم و شاکی عوض شده و در میان برخی از دانشجویان، افراد آشوب گر هم وجود دارد که به همه چیز اهانت می کنند یا شیشه می شکنند، فحاشی می کنند و شعارهای رکیک سر می دهند بعد عنوان می شود که با آنها برخورد نشود همچنین زمانی که افراد محدودی از دانشجویان دستگیر می شوند خواستار آزادی آنها می شوند درحالی که باید افراد بیشتری دستگیر شود زیرا آنها افراد خلافکاری هستند و افراد خلافکار باید دستگیر شوند درنتیجه تا استمراراین شرایط، بحران موجود همچنان ادامه می یابد و افراد جرات پیدا می کنند هر سخنی بگویند و هرکاری بکنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: آیا اگر همین دانشجویان آشوب گر، حزب الهی و بسیجی بودند با آنها همین گونه برخورد می شد بلکه همه معترض می شدند که چرا با آنها برخورد نمی شود درحالی که اکنون ضد انقلاب چنین کاری را انجام می دهد اما کسی معترض نمی شود. درمجموع نمی توان این گونه کشور داری کرد و همه مسائل را به شوخی گرفت.
مرندی گفت: در کشور فرانسه برای حاکم شدن جنبش جلیقه زردها یکسال راهپیمایی شد و آقای مکرون دستور داد پلیس با شدت عمل با آنها برخورد کند در نتیجه بیش از ۲۰ نفر توسط پلیس فرانسه با تفنگ های مخصوص کور شدند که نه تنها آقای مکرون از پلیس انتقادی نکرد بلکه آنها را تشویق کرد که باید با شدت عمل بیشتری برخورد کند اما اکنون زنی بازداشت شده و فیلم هم نشان می دهد وی به مرگ طبیعی فوت شده برای کار انجام نشده این همه دستور از سوی مقامات مختلف صادر می شود که موضوع بررسی شود.
مسئولان با صدور دستور رسیدگی به برخی موضوعات، نیروی انتظامی را زیر سوال می برند
وی با بیان اینکه چرا مسئولان جمهوری اسلامی ایران، نیروی انتظامی را زیر سوال می برند، افزود: زمانی که رئیس قوه قضائیه، رئیس جمهور و دادستان کل دستور بررسی موضوع فوت خانم مهسا امینی را صادر می کند در افکار عمومی چنین تداعی می شود که مساله ای وجود دارد.
مرندی تصریح کرد: در سال ۲۰۱۹ تنها در یک سال بر اساس آماری که پلیس آمریکا اعلام کرده پنج هزار و ۳۰۰ نفر پس از بازداشت و قبل از محاکمه به وسیله پلیس کشته شدند حالا برای یک فردی که بر اساس فیلم و مستندات به مرگ طبیعی فوت کرده رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه دستور رسیدگی می دهند که نشان دهنده انفعال است و سبب می شود ما با دست خود نیروی انتظامی را تضعیف کنیم سپس آنها را بدون اسلحه به وسط آشوبها بکشانیم تا اوضاع را با وجود آشوب گران مسلح کنترل کنند درواقع بندگان خدا را گوشت قربانی کرده ایم.
وی افزود: این گونه نمی توان کشور داری کرد زیرا سبب استمرار همین شرایط خواهد شد و از سوی دیگر آشوبگران چنین برخوردهایی را به حساب رافت اسلامی نمی گذارند بلکه آن را ضعف نظام جمهوری اسلامی ایران قلمداد می کنند برهمین مبنا مشکل نظام در مساله اغتشاشات این است که اقتدار نشان نمی دهد که امیدوارم در این رابطه شاهد تغییر دیدگاه هایی باشیم.
مرندی گفت: مقصود ما این نیست با افراد فریب خورده از روی رحمت و رافت برخورد نشود اما این موضوع نباید تا حدی تعمیم یابد که نظام به سخره گرفته شود چه اینکه اکنون برخی از مراکز دانشگاهی به باغ وحش تبدیل شده و بعضی از دانشجویان دختر با قباحت خواستار ورود به سلف سرویس پسران می شوند درحالی که هدف آنها از اختلاط زن و مرد چیست حتی در یکی از دانشگاهها دختران دانشجو در وسط سلف سرویس اقدام به رقصیدن کرده اند درحالی که این کار یک دانشجو نیست اگر هم چنین افرادی دانشجو باشند دانشجویانی بی ادب هستند که البته دانشجو و هیچ قشری مقدس نیست بلکه هر فشری که خلاف قانون کند اعم از دانشجو، استاد، روحانی و غیر روحانی مقدس نخواهد بود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جای متهم و شاکی درجامعه ما عوض شده, جای متهم و شاکی درجامعه ما عوض شده,
,
,
,
,
,
,
,
, مسئولان با صدور دستور رسیدگی به برخی موضوعات، نیروی انتظامی را زیر سوال می برند, مسئولان با صدور دستور رسیدگی به برخی موضوعات، نیروی انتظامی را زیر سوال می برند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه