اخبار داغ

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان:

وقتی عزم‌ها برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی جزم می‌شود/ عبور از تلاطم‌های بازار خودرو دستاوردی دیگر از دولت سیزدهم

وقتی عزم‌ها برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی جزم می‌شود/ عبور از تلاطم‌های بازار خودرو دستاوردی دیگر از دولت سیزدهم
ایرج حسن پور گفت: تهیه بسته‌های سیاستی و تشویقی و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری جهت پایش و رونق واحدهای تولیدی از مهم ترین دستاورد کسب و کار در طی استقرار دولت سیزدهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج حسن پور، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به اهم دستاوردها و اقدامات کسب و کارها در طی استقرار دولت سیزدهم بیان کرد: فعال سازی و احیای ۲ هزار و ۵۰۴ واحد صنعتی راکد و تعطیل در داخل و خارج شهرک ها، تهیه بسته‌های سیاستی و تشویقی و رفع موانع، ساماندهی شفاف سازی و تسهیل فرایندهای صدور مجوزها و اجرای قوانین و مقررات مرتبط با اتصال مجوزها به درگاه ملی و راه اندازی بازار خدمات کسب و کارهایی که در مرحله اول ۳۴ خدمت کسب و کار شناسایی و بخش‌هایی از آن ساماندهی و عملیاتی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی افزود: هفت هزار و ۶۴۰ قرارداد حق بهره برداری زمین شهرکهای صنعتی، واگذاری حدود ۳ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی شهرک های صنعتی به متقاضیان جدید سرمایه گذاری، افزایش پنج هزار و ۹۲۵ هکتار به مساحت اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی، ایجاد هزار و۹۹۶ هکتار زمین صنعتی و تامین گاز برای ۲۹ شهرک، تامین ۴۶۳ لیتر بر ثانیه آب و ۷۲۳ مگاوات برق برای شهرک ها، اتصال ۲ هزار و ۴۴۸ واحد تصفیه خانه فاضلاب از جمله اقدامات زیرساختی سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی بود.
 
عبور از تلاطم‌های بازار خودرو پس از چند سال متوالی

مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به ضرورت ساماندهی اوضاع نابسامان صنعت خودرو برنامه تحول این صنعت در چهار سال و طی سه مرحله طراحی شده است.
 
وی ادامه داد: اقدامات صورت گرفته در حوزه تحولات خودرو که تولید انواع خودرو در ۶ ماهه امسال در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته شامل؛ وانت ۴۸ درصد انواع ون ۵۸۵ درصد انواع اتوبوس ۵۱ درصد انواع کامیونت کامیون و کشنده کشنده ۱۸۳ درصد انواع موتورسیکلت ۵۰ درصد رشد داشته است.
 
حسن پور گفت: علیرغم محدودیت های بین المللی کشورهای تولید کننده خودرو برای تامین قطعات ناشی از محدودیت‌های کرونا شکل گرفته بود و منجر به کاهش تولید خود را در دنیا و افزایش خودروهای کف پارکینگ شده بود با برنامه ریزی عملیاتی برای تامین قطعات حساس و وارداتی مهم تعداد خودروهای ناقص کف پارکینگ از ۱۷۰ هزار دستگاه در آذرماه سال گذشته به صفر در مهر ماه رسیده که نشان دهنده مدیریت و دسترسی به جریان تولید است.
 
وی افزود: تعهدات معوق شرکت های خودروساز به میزنه ۱۳ درصد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل کاهش وسهم خودروسازان کوچک از ۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۵ درصد در سال جاری افزایش یافت.
 
مدیرکل صمت استان با بیان اینکه تولید خودروهای با کیفیت پایین مانند تیبا سمند و پژو ۴۰۵ در سال ۱۴۰۱ متوقف شد، اذعان کرد: قرعه کشی در محصولات شرکت سایپا حذف و این اقدام ناشی از افزایش تولید و تعادل عرضه و تقاضا در بازار است.
 
وی با بیان اینکه ممنوعیت واردات خودرو در سال ۱۴۰۱ رفع و فرآیند واردات آغاز شد، اظهار کرد: خودروهای جدید از جمله تارای برقی، ری راوتی اف ۲۱ در ایران خود خودرو رونمایی برنامه‌ریزی برای تولید انبوه خودروی جدید انجام شد.
 
حسن پور با اشاره به پروژه های فناوری در صنعت خودرو گفت: خودروهای خودران و متصل، تولید بن سازه های خودرو برقی، تولید اتوبوس برقی، تولید گیربکس اتوماتیک و خودرو های کوچک دو نفره آغاز شده است.
 
به گفته وی؛ گارانتی خودروسازان به سه سال یا ۶۰۰ هزار کیلومتر افزایش یافت.
 
مدیرکل صمت استان گفت: تعریف ۳۰۰ پروژه جدید برای ارتقا و بهبود کیفیت خودرو در کوتاه مدت و برای بهبود نسبی این سازه های فلزی که بخشی از آن در شرکت‌های خودروسازی تکمیل و بخشی دیگر تا پایان سال به اتمام می‌رسد.
 
وی افزود: فرآیند واگذاری خودروسازان از اسفند سال گذشته با انعقاد قراردادهای ارزش گذاری سهام آغاز و ارزش گذاری دارایی های شرکت های گروه های سایپا و ایران خودرو در مردادماه پایان یافته و آگهی اولیه فروش منتشر شد.
 
حسن پور خاطرنشان کرد: تشکیل کنسرسیوم برای راه اندازی مرکز آزمون تصادف، ایجاد سامانه پیگیری به منظور پایش کیفیت توسط شرکت بازرسی کیفیت، ایجاد سامانه پایش مصرف سوخت خودرو سازان از دیگر اقدامات برای ارتقاء کیفیت خودرو است.
 
انتهای پیام/

,
,
, عبور از تلاطم‌های بازار خودرو پس از چند سال متوالی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه