logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

آلگری: دستیابی به یک امتیاز شرم‌آور است

آلگری: دستیابی به یک امتیاز شرم‌آور است
سرمربی یوونتوس از تساوی برابر سامپدوریا ناراحت است. او می‌گوید تساوی در چنین دیدارهایی شرم‌آور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا یوونتوس به نظر در شرایط خوبی به سر نمی‌برد. این تیم در هفته پانزدهم سری A حریف سامپدوریا نشد و با تساوی یک بر یک برابر این تیم متوقف شد. این دومین تساوی پیاپی یووه به شمار می‌آید و باعث شد تا فاصله این تیم با رم تیم دوم جدول رده‌بندی به یک امتیاز کاهش یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

آلگری از این که تیمش نتوانسته در دیدار برابر سامپدوریا به پیروزی برسد، بسیار ناراحت است. او بعد از بازی به انتقاد از داور پرداخت و گفت: داور بازی وقت اضافه بسیار کمی را محاسبه کرد. زمان زیادی به خاطر تعویض بازیکنان گرفته شد. باید داور بیش از سه دقیقه وقت تلف شده می‌گرفت. با این حال باید با این مسائل کنار آمد. یوونتوس به تساوی دست یافته و من باید آن را قبول کنم.

,

او ادامه داد: بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم اما متاسفانه نتوانستیم برابر حریف خود پیروز شویم. نمی‌توان در طول 90 دقیقه خوب بازی کرد. در 30 دقیقه پایانی نتوانستیم خوب ظاهر شویم. فرصت‌های زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم اما نتواستیم از آنها به خوبی استفاده کنیم و فرصت‌ها را یکی پس از دیگری از دست دادیم. نباید اجازه می‌دادیم تا سامپدوریا دروازه ما را باز کند. در نهایت تنها به یک امتیاز دست یافتیم و این شرم‌آور است. یوونتوس بر بازی مسلط بود و هر کاری برای پیروزی انجام داد. شرم‌آور است که برابر حریفی چون سامپدوریا امتیاز از دست بدهیم اما نباید فراموش کرد که بوفون هم نمایش خوبی در این دیدار داشت و چند بار مانع از گلزنی بازیکنان حریف شد.

,

آلگری در پایان سخنان خود گفت: سامپدوریا نشان داد که تیمی خطرناک در ضدحملات است و توانست تک گل خود را هم روی ضدحمله به ثمر برساند. یوونتوس بازی‌های سختی انجام داده و طبیعی است که بازیکنان خسته باشند. با این حال تیم ما هنوز صدرنشین بوده و این بسیار مهم است. باید اعتراف کنم که از این تساوی ناراحت هستم. نباید در چنین دیدارهایی امتیاز از دست دهیم.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه