logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

یافته‌های جدید محققان درباره رشد مو

یافته‌های جدید محققان درباره رشد مو
برای بررسی ارتباط بین سلول‌های ایمنی و سلول‌های بنیادی بعنوان عامل احتمالی این پدیده، سلول‌های بنیادی مختلف تحت آزمایش قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، محققان مرکز تحقیقات ملی سرطان در مادرید، هنگام آزمایش داروهای ضد التهابی بر روی موش‌ها بطور اتفاقی متوجه شدند که خز اضافی بر روی بدن حیوان رشد پیدا کرده است و در ادامه تحقیقات علت این پدیده را مورد بررسی قرار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

برای بررسی ارتباط بین سلول‌های ایمنی و سلول‌های بنیادی بعنوان عامل احتمالی این پدیده، سلول‌های بنیادی مختلف تحت آزمایش قرار گرفتند.

تحقیقات نشان داد که علت افزایش رشد خز در بدن موش‌ها، ماکروفاژها هستند که از گلبول‌های سفید خون موسوم به مونوسیت‌ها استخراج شده و توسط سیستم ایمنی برای مقابله با عفونت‌ها و از بین بردن بافت‌های مرده تولید می‌شوند.

محققان برای اطمینان از این نتایج، از یک دارو که سیگنال‌های اصلی فرستاده شده توسط ماکروفاژها را سرکوب می‌کرد، استفاده کردند و در این شرایط روند رشد خز متوقف شد.

به گفته دکتر «میرنا پرز مورنو» محقق ارشد این تحقیق، ماکروفاژها اقدام به فعالسازی سلول‌های بنیادی اطراف که مسئول رشد مو هستند، می‌کنند؛ در اینصورت می‌توان فولیکول‌ها را بدون نیاز به انجام پیوند مو، وادار به رشد کرد.

یکی از چالش‌های موجود در زمینه سلول‌های بنیادی، ترویج بازسازی بدون نیاز به پیوند است.

نتایج بدست آمده در این تحقیق نشان می‌دهد که ماکروفاژها نقش کلیدی در محیط اطراف سلول‌های بنیادی ایفا می‌کنند. باوجود آزمایش بر روی موش‌ها، محققان معتقدند که این نتایج می‌تواند به توسعه روش‌های درمانی جدید برای رشد مو در انسان کمک کرده و همچنین در حوزه بازسازی بافت، توقف روند پیری و درمان سرطان نیز کاربرد داشته باشد.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
نتایج این تحقیق در مجله PLOS Biology منتشر شد.
,
انتهای پیام/ن
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه