اخبار داغ
  1. فتح‌الله‌زاده: ۱۴۳ میلیارد پول به استقلال آورده‌ام؛ از روز اول گفتم پرداخت بدهی استراماچونی کار من نیست!
  2. آمار پلیس راهور از سفرهای نوروزی /از هر ۲ ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنید
  3. حال فرش ایرانی خوب نیست/هنر فرش ایرانی باید حفظ شود
  4. کاهش تصادفات منجر به فوت در روزهای اخیر/ آغاز پیک برگشت مسافران از ۱ ۱و ۱۲ فروردین
  5. لیگ برتر فوتبال| اعلام برنامه بازی‌های هفته بیست‌وهفتم تا سی‌ام/ ۳ اردیبهشت؛ تاریخ برگزاری دربی
  6. وزنه برداری؛ ستاره ها می درخشند
  7. ۳ هزار زن سرپرست خانوار تحت نظارت بانوان کارآفرین مشغول به کار شده‌اند
  8. اصلاحات قضایی نفس رژیم صهیونیستی را به شمارش انداخت/ کِشتی صهیونیست‌ها در آستانه غرق شدن است
  9. فرار ژنرال از شکست عجیب با تعویض طلایی/ رامین؛ برگ برنده ایران مقابل رقیب گم‌نام
  10. نامه قوه قضاییه برای پرونده جنجالی؛ تخلفات مالی باشگاه استقلال رسیدگی شود
  11. جلسات فتح الله زاده با اسپانسر برای پرداخت بدهی استراماچونی/ استقلالی ها در انتظار جلسه هیات مدیره همراه اول
  12. رنکینگ جهانی شمشیربازی| سقوط دوپله ای پاکدامن/ گربه سیاه چشم بادامی در یک قدمی ایران
  13. با چنگ و دندان پیانو را یاد گرفتم/ مانی رهنما و شهاب رمضان از شاگردان من هستند
  14. اعمال تحریم‌های جدید کانادا علیه ایران
  15. باید تلاش دولت و مجلس برای بهبود معیشت مردم مضاعف شود
  16. حدود ۸۵ درصد از برنامه تحول جامع فرهنگی تحقق پیدا کرده است
  17. جزئیات مجازات و بخشش غیبت سربازی براساس قانون نظام وظیفه
  18. واترپلو قهرمانی آسیا| شاهکار سیمین واترپلوئیست‌ها/ صید نقره از آب!
  19. مدیون استاد کامبیز روشن روانم/ پیانو عشق من است
  20. ۲ جام شیرین برای پایان حسرت‌ها/ ۱۴۰۱؛ سالی که رنگ آبی داشت!

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران :

تعداد گود‌های رهاشده پایتخت از ۲۵۱ به ۱۹۳ گود کاهش یافت

news-details
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از کاهش تعداد گود‌های رها شده در شهر تهران طی ۱۵ ماه گذشته خبر داد و گفت: ۵۸ گود رهاشده از شهریور ماه ۱۴۰۰ تا دی ماه ۱۴۰۱ ایمن سازی و یا جهت ادامه فعالیت تعیین تکلیف شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درباره عوامل بوجود آمدن معضل گودهای رها شده در شهر تهران، گفت: افزایش تقاضای احداث زیرزمین برای ساختمان‌ها به منظور تأمین کاربری‌های مورد نیاز، طی سال‌های گذشته، موجب شد که عملیات گودبرداری برای ساخت و ساز، فراتر از پی کنی معمول، صورت گیرد و یا در برخی پروژه‌ها، مالکان و کارفرمایان به دلیل مواجهه با مشکلات مالی یا حقوقی، پروژه را در مرحله گودبرداری متوقف کرده‌اند و این موضوع، از سال‌ها پیش، معضلی به نام گودهای رها شده در شهر ایجاد کرده است.

وی با اشاره به خطراتی که این گودها به دلیل ناپایداری و عدم ایمن سازی می‌تواند برای شهروندان داشته باشند، اظهارکرد: مدیریت شهری در این دوره با توجه به اهمیت موضوع، ساماندهی گودهای پرخطر را در دستور کار خود قرار داد. از اقدامات مهم و موثری که در این حوزه انجام شد، اصلاحیه مصوبه «ارتقاء ایمنی تخریب و گودبرداری‌های ساختمانی شهر تهران» بود که سال گذشته به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسید و برای اجرا ابلاغ شد.

حمیدرضا صارمی تصریح کرد: با تشکیل کارگروه اجرایی مصوبه مذکور، تکالیف هریک از معاونت ها و سازمان های شهرداری تهران در حوزه ساماندهی گودهای رها شده، به صورت شفاف تعیین و مسئولیت شناسایی و اولویت‌بندی گودهای ناایمن بر اساس میزان خطرآفرینی آن ها و شناسایی مالکان آنها، به معاونت شهرسازی و معماری محول شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در تشریح اقدامات انجام شده به منظور تعیین تکلیف شهر از گودهای رها شده و خطر آفرین، گفت: براساس اطلاعات جمع آوری شده از مناطق ۲۲ گانه، معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، مشخص شد که تا سال ۱۳۹۹، تعداد ۲۹۹ گود در شهر تهران شناسایی شده که طی همکاری با دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مشاور تخصصی، بازدیدهای تخصصی از کلیه گودها انجام و پس از انجام بررسی‌ها تا شهریور ماه ۱۴۰۰، تعداد ۲۵۱ گود رهاشده در سطح شهر تهران شناسایی شد.

صارمی ادامه داد: پس از شناسایی گودها و پیگیری‌های لازم توسط معاونت شهرسازی و شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه، تعدادی از گودها رفع خطر و برخی پروژه‌هایی که به دلایل قابل حل و فصل، متوقف شده بودند، مجددا فعال شدند. بنابراین طی مراحل بعدی تعداد این گودها تا دی ماه ۱۴۰۰ به ۲۰۴ و تا دی ماه امسال به۱۹۳ گود کاهش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه به منظور ساماندهی و تعیین تکلیف ۱۹۳ گود موجود، شیوه‌نامه‌ای تدوین شده است، اظهارکرد: هر کدام از گودها، براساس مشخصات موجود، شامل عمق گود، مدت رهاشدن عملیات ساختمانی، مساحت گود، وضعیت پروانه ساختمانی، فاصله دیواره گود تا گذر و ساختمان‌های مجاور، وضعیت پایدارسازی گود، وضعیت گزارش مهندس ناظر و وضعیت مالکیت یا مشارکت شهرداری در پروژه بررسی و اولویت بندی شدند.

معاون شهردار تهران درباره نتایج پایش های انجام شده بر روی گودهای رهاشده، گفت: در این بررسی‌ها، ۳۴ پروژه در اولویت اقدام قرار گرفتند، همچنین مشخص شد که در ۳۷ پروژه، شهرداری مشارکت دارد یا متعلق به شهرداری است.

بیشترین و کمترین گودهای رهاشده در پایتخت

بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، صارمی افزود: منطقه ۲۲ با ۲۹ و منطقه ۱ با ۲۷ گود دارای بیشترین و مناطق ۹ و ۱۰ با یک پروژه دارای کمترین گود رهاشده در سطح شهر تهران هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه