اخبار داغ

مسمومیت، اسم رمز جنایت دشمنان اسلام، علیه دختران ایران!

   مسمومیت، اسم رمز جنایت دشمنان اسلام، علیه دختران ایران!
علی شیرازی در یادداشتی نوشت: رهبر حکیم و بصیر انقلاب اسلامی،‌ پیش از جنایت دشمن در مسمومیت دانش آموزان فرموده بودند: دشمن قصد دارد مدارس و دانشگاه‌های ایران را به تعطیلی بکشاند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شیرازی در یادداشتی نوشت:  دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی ایران، هماهنگ با جریان غرب‌گرای داخلی و شبکه نفاق، از اوایل فصل پاییز ۱۴۰۱، پروژه مسمومیت را در مدارس دخترانه کشورمان کلید زدند.
   رهبر حکیم و بصیر انقلاب اسلامی،‌ پیش از آن فرموده بودند: دشمن قصد دارد مدارس و دانشگاه‌های ایران را به تعطیلی بکشاند!
   پس از شکست دشمنان در سناریوی اغتشاشات و ناامیدی از تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کشورمان، این بار پروژه‌ی مسمومیت دانش آموزان با همکاری منافقین و فضاسازی رسانه‌ای مغرضان داخلی و خارجی، در شهر قم رقم خورد. پروژه ای که هدفش تعطیلی مدارس کشور بود.
   سردبیر سایت محلی قم‌نیوز که خبرپراکنی او بارها خوراک رسانه‌های تروریستی؛ مانند اینترنشنال شده بود، با شروع ماجرای مسمومیت‌های مدارس قم، حضوری پررنگ‌ در رسانه‌ها پیدا کرد و به عنوان اولین فرد، سرخط حمله به جریان‌های دینی و اتهام زنی به مذهب را، به رسانه‌های ضدانقلابی؛ چون بی‌بی‌سی، فرارو، اینترنشنال، خبرآنلاین، رادیو فردا و رسانه‌های ضدایرانی خارجی و دنباله‌های داخلی آن‌ها داد.
   با انتشار اخبار مربوط به مسمومیت دانش‌آموزان یک مدرسه در شهر قم، از ۹ آذرماه ۱۴۰۱، و هم‌زمان با ایجاد موج رسانه‌ای ناشی از اخبار تکرار حادثه، تعداد مسمومیت‌ها و مدارس درگیر، افزایش یافت و رسانه‌های معاند، انگشت اتهام را در این زمینه به‌سمت جمهوری اسلامی ایران نشانه گرفتند.
   با توجه به اینکه بیشتر دانش‌آموزان درگیر در حوادث مسمومیت، دختران بودند، نشان می داد که دشمن در پی شکست‌های خود در ایجاد یک چهره ضدزن از جمهوری اسلامی، این بار به‌دنبال حمله به ریشه‌های اساسی نظام دینی است و تلاش دارد حاکمیت کشورمان را مخالف یادگیری و پیشرفت زنان معرفی کند.
   این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران، عملکرد قابل‌توجهی در زمینه آموزش علمی بانوان دارد که به برخی از آن اشاره می کنیم:
   ۱. افزایش جمعیت بانوان باسواد از ۳۵درصد قبل از انقلاب، به ۹۴درصد تا سال ۱۴۰۰؛
   ۲. تخصیص بیش از ۳۳درصد از کرسی‌های هیئت‌علمی به متخصصان زن؛
   ۳. افزایش جمعیت دانشجویان زن به ۵۶ درصد از جمعیت کل دانشجویان؛
   ۴. تربیت ۱۱۲۱ بانوی قاضی؛
   ۵. تربیت ۹۵۰۰ نویسنده زن؛
   ۶. تربیت ۹۰۳ فیلم ساز زن؛
   ۷. تربیت ۸۴۰ ناشر زن؛
   ۸. افزایش پزشکان متخصص زن در حوزه زنان، از ۱۶ درصد در عصر پهلوی، به ۹۸درصد؛
   ۹. تربیت ۳۵ هزار مربی فعال، و ۱۶ هزار داور فعال زن، در ورزش بانوان؛
   ۱۰. واگذاری ۲۵/۲ درصد جایگاه مدیریتی کشور به خانم ها.
   پروژه مسمومیت دختران در مدارس نشان داد که دشمن از حضور فعال زنان در جامعه نگران است و در پی تحمیل تعریف خود از آزادی زنان به بانوان ایرانی، از راه به‌کارگیری جریان‌های رسانه‌ای، تصمیم دارد هم‌زمان با ایجاد نگرانی از حضور در مکان‌های آموزشی برای دختران، جمهوری اسلامی را به‌عنوان متهم این اتفاق معرفی کند و با استفاده از فضای ملتهب رسانه و جریان‌های افراطی، از نظام و زن ایرانی انتقام بگیرد.
   در این برنامه طراحی شده، دشمن تلاش می کرد با مسمومیت های پشت سر هم، خانواده ها را مجبور کند که فرزندان خود را به مدرسه نفرستند و  آموزش، دوباره به دوران مجازی برگردد، تا از مسیر اینترنت، آنان را بمباران تبلیغاتی کند، تا شاید بتواند با یک جنگ شناختی، دختران ایران را به کف خیابان بکشاند. پروژه شکست خورده ای، که دشمن بارها آن را آزموده بود و به هدف نرسیده بود.
   گرای این حرکت مذبوحانه، توسط یکی از مجموعه های فضای مجازی سازمان منافقین داده شد.
   تعدادی برانداز، پیشنهاد ‎مسمومیت دانش آموزان را تایید کردند و همزمان برای ‎مسمومیت دختران ایرانی جیغ بنفش کشیدند!          

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه