اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله چرا این نسل خار چشم دشمن است، راه نجات در اصولگرایی است، یک وزیر چگونه می‌آید و چرا می‌رود به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله چرا این نسل خار چشم دشمن است، راه نجات در اصولگرایی است، یک وزیر چگونه می‌آید و چرا می‌رود به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «چرا این نسل خار چشم دشمن است؟» نوشت: برپایی تجمعات با شکوه لیالی قدر در شهرها و روستاهای سراسر کشور با حضور انبوه اقشار مختلف مردم یک بار دیگر جریان داشتن دین و باورهای اعتقادی در رگ های جامعه را به نمایش گذاشت. این در حالی است که برخی در داخل و خارج تلاش و اصرار دارند تا به روش ها و ترفندهای خاص، تصویری ضد دین و بی اعتقاد را از جامعه ایرانی معرفی و مطرح کنند. نکته مهم تر اینکه در مناسبت های ماه مبارک رمضان و محافل و مجالس مذهبی از جمله شب های قدری که پشت سر گذاشتیم بیش از هر چیز حضور انبوه نوجوانان و جوانان و اســتقبال آنها از این برنامه ها جلوه گری می کرد و اساسا بار اصلی برپایی چنین محافل و مجالسی بر عهده جوانان با انگیزه و تلاشگر است.

وطن امروز: یونس مولایی در مطلبی با عنوان «خجلت از این حیرت» چنین نوشت: در روزهای گذشته ۲ خبر به ظاهر بی ربط با یکدیگر، ارتباط عجیبی در ذهنم پیدا کرد. نخستین خبر مربوط به پایان سیرک ضدانقلاب خارج نشین در پوشش ائتلاف و تشکیل شورای راهبری بود. مضحک بودن جمعیت حاضر در این ائتلاف که حاصل جمعی از شاهزاده بیکار، رهبر یک گروهک تروریست، بازیگر سینما و... بود به تنهایی کفایت می کرد تا نهایت هارت و پورت این جمعیت به رغم همه حمایت های خارجی و رپرتاژهای رسانه ای مشخص شود. در این میان گویا بر سر اضافه شدن جمعی دلقک دیگر به این مبارزان اولیه! اختلافات بالا گرفته و ائتلاف ترک برداشته است. کمدی خارج نشینان که قرار بود تکمله ای بر تراژدی آشوب های داخلی باشد، حالا به شکل چندش آوری حال بازیگران خودش را هم به هم می زند.

اطلاعات: علیرضا خانی در یادداشتی با عنوان «راه نجات در اصولگرایی است» نوشت: سالها پيش در طياره نشسته بودم. نفر كناريام روزنامه ميخواند. صفحه دوم و سوم روزنامه‌اي را ميخواند و مدام سرش را تكان ميداد. نگاهي به من كرد و گفت: روزنامه بايد روزنامه باشد، نه توپخانه. اين روزنامه، زمين و زمان را متهم و محكوم كرده است! هر كاري، اصولي دارد. من معتقدم براي هر كاري بايد اصول كار را رعايت كرد وگرنه همه چيز ويران ميشود. پرسيد: شما چه كاره ايد. گفتم: كار فرهنگي ميكنم گفت: شما جوان هستيد. من پزشكم. بگذاريد خاطرهاي برايتان بگويم كه خيلي جالب است. سالها پيش، همسر يكي از علما بيمار شده بود. از او عكس و ام.آر.آي گرفته بودند و تشخيص ديسك كمر داده بودند. قرار بود همان روز برود اتاق عمل. در لحظه آخر كسي گفته بود كه فلاني هم نظر دهد. رفتم بالاي سر بيمار. مدارك را به من دادند. البته ديسك بيمار تحت فشار بود يادم آمد بايد اصول را رعايت كنم. درس اول پزشكي»معاينه باليني است. بيمار را معاينه باليني كردم. ديدم روي ستون فقرات جوش زده است. گفتم: ايشان زونا گرفته است و با يك پماد خوب ميشود... و خوب شد! بقيه اطباء شرم كرده بودند بيمار را معاينه كنند و از روي عكس، تشخيص ديسك داده بودند. در حالي كه اصول به ما ميگويد بيمار بايد معاينه باليني شود.

جوان: غلامرضا صادقیان در سرمقاله ای با عنوان «یک وزیر چگونه می آید و چرا می رود» چنین نوشت: تغییر وزیران به قصد تقویت کارآمدی البته که کار درستی است اما همیشه این پرسش مهم را به میان می آورد که سازوکار انتخاب آن دولتمردان برکنار شده چه بود که ناکارآمدی شان قبل از انتخاب فهمیده نشد و سازوکار انتخاب دولتمردان جدید چه تفاوتی با قبل کرده که اطمینان هست یا دست کم امید هست که بهتر از قبلی ها باشند؟! به واقع پرسش مهمی است و معتقدم به دلایلی، انتخاب دولتمردان، مشکل ساختاری و سازوکاری دارد و این مشکل در تهیه فهرست انتخاباتی قوه مقننه نیز دیده می شود. بسیار گفته شده که ما از امکان تربیت دولتمردان در احزاب بی بهره ایم. سال ها گذشت تا متوجه شدیم همه خسارت ها و زیان های فقدان احزاب را داریم و محاسن آن را نداریم، ولی بازهم فقط احزابی داریم که ناتوان از پرورش مدیر و دولتمرد و نماینده مجلس هستند. زیان های نداشتن حزب از جمله اردوکشی های خیابانی و موج سواری پوپولیست ها و نداشتن مدیران متخصص و مجرب باید ما را متوجه ضعف های خود می کرد اما نکرد.

خراسان: محمدصادق مصدق در یادداشتی با عنوان «متفاوت ترین روز قدس» این گونه نوشت: 44سال از فرمان تاریخی امام خمینی (ره) و نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس می گـــذرد.روز قدس سال 1402 اما به دلایـل مختلف شرایط متفاوتی نسبت به سال های گذشته داشت و این مراسم عبادی سیاسی با شکوه تر از گذشته برگزار شد. شاید کمتر دقت کرده باشیم اما رسانه ها بیشتر ناخواسته و احیانا کمی تا اندکی هدفمند، امسال و برخلاف عادت مالوف در سال های گذشته به جای سخن گفتن ازمظلومیت ملت فلسطین به ویژه در هفته های اخیر از اقتدار فلسطینیان و البته محور مقاومت سخن می گویند و تحلیل محتوای کلام رهبران مقاومت هم از سید حسن نصرالله گرفته تا اسماعیل هنیه همین را نشان می داد.

عصر ایرانیان: سید نظام الدین موسوی در سرمقاله ای با عنوان «روز جهانی قدس، یکی از محورهای اصلی وحدت جهان اسلام» نوشت: روز جهانی قدس، یکی از محورهای اصلی وحدت جهان اسلام است که با ابتکار حضرت امام(ره) این روز اعلام شد و هرساله برگزار می شود. راهپیمایی روز قدس حائز اهمیت است، روز قدس ابتکاری است برای اینکه مسلمانان، عدالت طلبان و آزادی خواهان جهان هر ساله آرمان رهایی قدس و فلسطین را فریاد بزند و اجازه ندهند ظلم و ستم رژیم صهیونیستی به نوعی از ذهن ها فراموش شود و موضوع ضرورت از بین رفتن و برچیده شدن بساط ستم رژیم صهیونیستی و اشغالگری از اذهان زدوده شود. امسال راهپیمایی روز قدس شرایط ویژه ای داشت با وجود تمام تلاش هایی که رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن، آمریکا برای خارج کردن رژیم جعلی صهیونیستی از بن بست به کار گرفت شاهد بودیم مردم جهان بیداری بیشتری را نسبت به فجایع فلسطین داشته اند و مواضع محکمتری اتخاذ کردند.

قدس: حسینی در یادداشتی با عنوان «زمانی برای اتحاد علیه اسرائیل» چنین نوشت: با جدی تر شدن مذاکرات احیای روابط ایران و عربستان و همچنین بی نتیجه ماندن سفر رئیس سیا به ریــاض مـوج جدیدی از ایـران هـراسـی در منطقه توسط رسانه های غربی شروع شده است. هفته گذشته نشریه پولیتیکو به نقل از دیپلمات های غربی گفت ایران در حال مذاکره محرمانه با چین و روسیه برای دستیابی به سوخت موشک های بالستیک است و از طرفی مقامات جمهوری اسلامی ایـران را متهم به دنبال کردن یک ترکیب شیمیایی کلیدی به نام پرکلرات آمونیوم کردند که این مواد برای موتور پیشران موشک های بالستیک کاربرد بسیاری دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه