جنگ روسیه و اوکراین؛ رویدادهای کلیدی نبرد در روز ۴۱۸

جنگ روسیه و اوکراین؛ رویدادهای کلیدی نبرد در روز ۴۱۸
در حالی که درگیری وارد ۴۱۸مین روز خود می شود، نگاهی به تحولات اصلی می اندازیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس ویدیویی که یوگنی پریگوژین، بنیانگذار این گروه، گروه واگنر روسیه، بیش از 100 اسیر جنگی اوکراینی را برای جشن عید پاک ارتدکس به اوکراین فرستاد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که واحدهای واگنر دو بلوک شهری دیگر را در بخش‌های شمال غربی و جنوب شرقی شهر ویران شده باخموت در شرق اوکراین تصرف کردند.

ارتش اوکراین اعلام کرد که نیروهای این کشور و نیروهای روسی در نبردهای خونین فوق‌العاده‌ای در باخموت می‌جنگند، اما گفت که نیروهای طرفدار کی‌یف همچنان ادامه دارند.

شمار کشته شدگان حمله موشکی روسیه به شهر اسلوویانسک در شرق اوکراین به 11 نفر افزایش یافت.

دفتر رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که گلوله باران روسیه در خرسون روز شنبه دو زن را کشت.

دنیس پوشیلین، سیاستمدار روسی و رئیس جمهوری خلق دونتسک، مدعی شد در گلوله باران اوکراینی به یک شهر در دونتسک تحت کنترل روسیه، چهار نفر کشته و 10 نفر زخمی شدند. او افزود که یک دختر هفت ساله در میان مجروحان یاسینوواتا است.

به گفته نیروی پلیس این منطقه، روسیه از هواپیماهای بدون سرنشین برای حمله به پلیس اوکراین در خرسون استفاده کرده است. بر اساس این گزارش، یک خودروی پلیس در منطقه کورابل مورد حمله قرار گرفت که در نتیجه آن دو افسر مجروح و به خودرو آسیب رساندند. در بریسلاو یک افسر مجروح شد و خودروها آسیب دیدند.

سرهنگ آندری بیریوکوف روز شنبه گفت که کارزار نظامی عادی بهاری روسیه طبق برنامه پیش می رود و هیچ برنامه ای برای ارسال اعلان های الکترونیکی انبوه تحت سیستم جدیدی که به تازگی توسط رئیس جمهور ولادیمیر پوتین به قانون تبدیل شده است، سرهنگ آندری بیریوکوف روز شنبه گفت.

پس از آنکه لهستان و مجارستان برای حفاظت از بخش کشاورزی محلی خود، ممنوعیت واردات غلات و سایر مواد غذایی از اوکراین را اعلام کردند، اجرایی اتحادیه اروپا روز یکشنبه گفت که اقدام یکجانبه در تجارت توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا غیرقابل قبول است.

بلغارستان همچنین گفت که در حال بررسی ممنوعیت واردات غلات از اوکراین برای محافظت از بخش کشاورزی خود است.

رئیس جمهور برزیل، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، خواستار تشکیل گروهی از کشورهایی شد که در جنگ روسیه و اوکراین دخالت ندارند تا میانجیگری صلح برقرار شود.

هزاران نفر در تظاهرات روز یکشنبه در پراگ تجمع کردند و شعار استعفا و شرم سر دادند، در حالی که معترضان خواستار حل مسالمت آمیز درگیری در اوکراین شدند و از جمهوری چک خواستند از ناتو خارج شود.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز شنبه با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت‌وگو کرد. زلنسکی در دو توییت گفت که درباره سفر اخیر ماکرون به پکن برای دیدار با شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین صحبت کرده‌اند.

دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین، روز دوشنبه در اولین سفر خود به عراق پس از حمله روسیه به اوکراین، به بغداد سفر خواهد کرد.

بازیکنان ملی هاکی روی یخ اوکراین مجبور شده اند با آژیرهای حمله هوایی تمرین کنند و آنها را برای پوشش به زیر زمین فرستاده است. مربی کنستانتین سیمچوک گفت: ما باید هاکی بازی کنیم و احتمالاً باید به همه جهان نشان دهیم که هنوز زنده هستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه